3 miljoen liter water duurzaam verwarmd bij Topfit Fysiotherapie in Zwolle

IMG_1365[1]7 dagen lang stond de kraan open om het zwembad
op de locatie ‘Bubbels Bewegen’ in Zwolle te vullen!

Samenwerking

Topfit Fysiotherapie is huurder van het pand waar dit zwembad in gelegen is en zal daar onder andere Hydrotherapie – ‘fysiotherapie in warm water’ – gaan geven.

Mede huurders zijn zwemschool Akwaak en Kinderopvang Allio. ‘Bewegen’ is de kern van activiteiten voor alle partijen en het zwembad is daarnaast de tweede verbindende factor is. Zo is de naam ‘Bubbels bewegen’ ontstaan!

Ook Hydrogym

Topfit Fysiotherapie zal hier naast fysiotherapie en Hydrotherapie óók lessen Hydrogym verzorgen. Hydrogym zit tussen Hydrotherapie en aquazwemmen of – joggen in.

Hydrogym is een groepsles en daarmee dus geen Hydrotherapie, want dat is een 1-op-1 behandeling fysiotherapie.

Waar aquazwemmen grote groepen deelnemers kent en in het beste geval begeleidt wordt door zweminstructuers of sportleraren, vindt Hydrogym laats in kleine groepen en de lessen worden gegeven door een fysiotherapeut. Daardoor is er intensief aandacht voor iedere deelnemer en expertise waar het gaat om de juiste houding en bewegen.

3 september gereed

Het vullen van het zwembad is op dit moment gereed. Het water wordt de komende maand getest en de waterkwaliteit geoptimaliseerd. De 1-op-1 behandelingen Hydrotherapie  en de lessen Hydrogym zullen starten vanaf 3 september a.s.

Combi Hydrotherapie en HydrogymU kunt zich nu al aanmelden voor deelname op ons centrale telefoonnummer, dus óók voor deelname of een afspraak in Zwolle: 0320 26 5000

Nieuwsbericht geplaatst op: 1 augustus 2013, in: Nieuws Topfit door: