Selecteer een pagina

Circuit training

Voor Circuit training hebben wij op onze locatie De Hanzeborg een ruimte met hypermoderne computergestuurde apparatuur ingericht.

U ontvangt een chipkaart die automatisch alle oefeningen die u uitvoert registreert en opslaat in uw persoonlijke dossier. De trainingsapparatuur stelt zich automatisch in en past zich aan het niveau van uw fitheid aan. U hoeft alleen uw chipkaart in de apparatuur te steken en u kunt beginnen!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Gegarandeerd resultaat!

U traint samen met andere leden van Topfit Vitaal Circuit training in kleine groepen en onder intensieve begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. 

Het lidmaatschap Circuit training op een rij: 

 • Persoonlijke begeleiding door een gespecialiseerde fysiotherapeut
 • 1 of 2 keer per week 60 minuten trainen in groepsverband op moderne computergestuurde apparatuur
 • Conditietest bij aanvang lidmaatschap
 • Individueel oefenschema aangepast aan uw niveau van fitheid
 • Automatisch instellen van de apparatuur op juiste gewicht d.m.v. een chipcard
 • Cardio en kracht wisselen elkaar af
 • 1 minuut trainen en 1 minuut pauze
 • Uw training- en testgegevens worden automatisch geregistreerd
 • Meten en evalueren van uw vooruitgang
 • 90 dagen niet goed geld terug garantie*
 • Mogelijkheid om Circuit training te combineren met Hydrogym

 * niet goed geld terug garantie geldt indien u verspreid over 90 dagen minimaal 20x getraind heeft

 

Zo houden wij u gezond en Topfit!

Leefstijl interventie

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. 

Circuit training

Voor Circuit training hebben wij op onze locatie De Hanzeborg een ruimte met hypermoderne computergestuurde apparatuur ingericht. 

Health Check

Als u zekerheid wilt over hoe het er met uw gezondheid voor staat. En hoe goed u functioneert en presteert ten opzichte van uw leeftijdsgenoten dan kunt u bij ons terecht voor een health check.

Personal Training

Wil jij iets bereiken op gebied van gezondheid, maar heb je een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Topfit Personal Training helpt je met het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen!

Bootcamp

Sluit je ook aan bij Topfit Bootcamp! Persoonlijke begeleiding, buiten sporten, op eigen niveau, in groepsverband, werk aan spierkracht en uithoudingsvermogen.

Hydrogym

U kunt deelnemen aan Hydrogym als u geen zorgindicatie heeft voor Hydrotherapie, maar wel onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut wilt bewegen in warm water.

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Proem JanZijn deskundigheid en manier van behandelen★★★★★★★★★★Jos BrouwerGoed luisteren, goede behandeling, prettig in de omgang.★★★★★★★★★★JacksonDennis weet precies welke behandeling(en) en waar moeten worden toegepast. De meest kundige fysiotherapeut welke ik ken. ★★★★★★★★★★Jan FrenaijIk heb 5 verschillende therapeuten gehad. Met 1 deskundige therapeut had ik eerder klaar kunnen zijn.★★★★★★★★★★Karinik ben super te vreden en raad het iedereen aan Er word goed naar je geluisterd★★★★★★★★★★GerVakkundige behandeling, goed luisterend en prettig in de omgang.★★★★★★★★★★Ronald BoonIk kan alles met hem bespreken wat ik wil en ervaar dat hij snel aanvoelt waar bij mij “de schoen wringt” als het gaat om de klachten die ik heb. De gesprekken zijn in een sfeer alsof je met een goede kennis in gesprek bent en zijn ook voor mij zeer belangrijk dan alleen maar puur zakelijk inhoudelijke “fysieke mankement”.★★★★★★★★★★TjitseVan mijn klachten afgeholpen.★★★★★★★★★★Kim ScholteMijn fysiotherapeut nam mijn klachten serieus. Ik vond het lastig om een duidelijke uitleg van mijn klachten te geven omdat het een beetje vage klachten waren. Mijn fysiotherapeut vroeg door en begreep wat ik bedoelde en de klachten waar ik mee liep. Hij heeft mij op een deskundige manier behandeld en inzicht gegeven hoe ik de klachten minder kan maken ★★★★★★★★★★Peter GernaatGoed luisterend oor, goede behandelingen, goede uitleg, vriendelijk en duidelijk.

Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Zwolle, Lelystad, Almere en Dronten
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.