Selecteer een pagina

Health Check

Als u zekerheid wilt over hoe het er met uw gezondheid voor staat. En hoe goed u functioneert en presteert ten opzichte van uw leeftijdsgenoten dan kunt u bij ons terecht voor een health check.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Meten is weten

Wat houdt dat in zo’n health check? Meten is weten! We gaan grondig te werk om uw gezondheid zo precies mogelijk in kaart te brengen. Wat gaan we allemaal doen? Lees maar even mee… 

 • Een Intake met uitgebreide vragenlijst
 • Een Fitheidtest op de fietsergometer of de loopband
 • Een Bloeddrukmeting
 • Een Vetpercentagemeting
 • Een Gewichtmeting incl. B.M.I. meting
 • Een Lenigheidtest
 • Diverse krachttesten, voor de rug, buik, schouders en arm
 • Een Cholesterolmeting
 • En een Longkrachtmeting

Na afloop van de Health Check ontvangt u een uitgebreide rapportage met advies over eventuele verbetermogelijkheden. We kunnen u natuurlijk met uw rapport naar huis sturen maar we kunnen ook nog veel meer doen. We hebben heel veel in huis om als dat nodig is eventuele verbeterpunten aan te pakken. Samen met u!

 

Zo houden wij u gezond en Topfit!

Leefstijl interventie

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. 

Circuit training

Voor Circuit training hebben wij op onze locatie De Hanzeborg een ruimte met hypermoderne computergestuurde apparatuur ingericht. 

Health Check

Als u zekerheid wilt over hoe het er met uw gezondheid voor staat. En hoe goed u functioneert en presteert ten opzichte van uw leeftijdsgenoten dan kunt u bij ons terecht voor een health check.

Personal Training

Wil jij iets bereiken op gebied van gezondheid, maar heb je een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Topfit Personal Training helpt je met het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen!

Bootcamp

Sluit je ook aan bij Topfit Bootcamp! Persoonlijke begeleiding, buiten sporten, op eigen niveau, in groepsverband, werk aan spierkracht en uithoudingsvermogen.

Hydrogym

U kunt deelnemen aan Hydrogym als u geen zorgindicatie heeft voor Hydrotherapie, maar wel onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut wilt bewegen in warm water.

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Proem JanZijn deskundigheid en manier van behandelen★★★★★★★★★★Jos BrouwerGoed luisteren, goede behandeling, prettig in de omgang.★★★★★★★★★★JacksonDennis weet precies welke behandeling(en) en waar moeten worden toegepast. De meest kundige fysiotherapeut welke ik ken. ★★★★★★★★★★Jan FrenaijIk heb 5 verschillende therapeuten gehad. Met 1 deskundige therapeut had ik eerder klaar kunnen zijn.★★★★★★★★★★Karinik ben super te vreden en raad het iedereen aan Er word goed naar je geluisterd★★★★★★★★★★GerVakkundige behandeling, goed luisterend en prettig in de omgang.★★★★★★★★★★Ronald BoonIk kan alles met hem bespreken wat ik wil en ervaar dat hij snel aanvoelt waar bij mij “de schoen wringt” als het gaat om de klachten die ik heb. De gesprekken zijn in een sfeer alsof je met een goede kennis in gesprek bent en zijn ook voor mij zeer belangrijk dan alleen maar puur zakelijk inhoudelijke “fysieke mankement”.★★★★★★★★★★TjitseVan mijn klachten afgeholpen.★★★★★★★★★★Kim ScholteMijn fysiotherapeut nam mijn klachten serieus. Ik vond het lastig om een duidelijke uitleg van mijn klachten te geven omdat het een beetje vage klachten waren. Mijn fysiotherapeut vroeg door en begreep wat ik bedoelde en de klachten waar ik mee liep. Hij heeft mij op een deskundige manier behandeld en inzicht gegeven hoe ik de klachten minder kan maken ★★★★★★★★★★Peter GernaatGoed luisterend oor, goede behandelingen, goede uitleg, vriendelijk en duidelijk.

Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Zwolle, Lelystad, Almere en Dronten
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.