Selecteer een pagina

Bedrijfsstoelmassage

Bedrijfsstoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen in een speciaal daarvoor ontworpen ergonomische stoel. De massage wordt gegeven door een professionele en gediplomeerd masseur. U kunt uw kleding gewoon aanhouden. De massage duurt 20 minuten en vindt plaats bij u op kantoor of in een ruimte bij u op kantoor.

Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

 

Wilt u direct geholpen worden? Bel: 06-57 57 06 38

Het effect van bedrijfsstoelmassage

Stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je je fitter gaat voelen en je concentratievermogen verbetert. Ook is de masseur in staat om vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen. Hierdoor voorkomt het dat kleine ongemakken erger worden en helpt het verzuim op het werk tegen te gaan.

Naast het fysiek medische gedeelte wordt stoelmassage gezien als een ‘schouderklopje’ van de werkgever. Een kado van de baas, waarmee hij/zij de waardering uit naar de medewerkers. Het heeft een positief effect op de arbeidsbeleving van medewerkers.

Voor wie

Stoelmassage is vooral bijzonder zinvol voor medewerkers die langdurig in dezelfde houding werken. Dat kan zijn achter een computer bij administratieve werkzaamheden of veel programmeerwerk. Toch kan stoelmassage juist ook bij de buitendienst waar veel fysiek werk wordt verricht of veel autoreistijd geldt essentieel zijn om lichamelijke klachten door overbelasting te voorkomen.

Wij nemen u werk uit handen!

Het “Topfit Stoelmassage Planningsbureau” neemt u het werk voor het inplannen en de communicatie met medewerkers uit handen. U huurt ons in voor het verrichten van stoelmassages en wij ontzorgen u, door de planning van stoelmassages voor u te verzorgen. Samen met u maken wij afspraken over frequentie en nemen we eventuele doelstellingen door.

We verrichten de massages op een rustige plek binnen uw bedrijf, waarvan iedereen op de hoogte is.  U heeft alleen een kamer nodig, die vrijgemaakt kan worden voor het moment waarop de stoelmassages plaats vinden. Dat kan een vergaderkamer zijn of een andere kamer, met in ieder geval een oppervlakte van circa 9 m2.

Onze masseurs

De kwaliteit van de masseurs wordt gecontroleerd met een jaarlijkse supervisie door TouchPro® Europe, die is aangesloten bij de beroepsvereniging KaTa. We hebben een landelijk dekkend netwerk van therapeuten, zodat wij altijd iemand hebben die dicht bij u in de buurt zit!

Pluspunten op een rij: 

 • Stoelmassage is een drukpuntmassage over de kleding heen
 • We gebruiken geen olie
 • Voorkomt dat kleine lichamelijke klachten uitgroeien naar reden tot verzuim
 • Indien noodzakelijk kan snel worden doorverwezen naar een andere medische discipline
 • Ontspant en verlaagt het stressgevoel
 • Onder werktijd op een rustige plaats
 • Maakt je na afloop alerter en geeft je energie
 • Meer werkplezier en verhoogde productiviteit
 • De kosten van stoelmassage op het bedrijf zijn fiscaal aftrekbaar
 • De masseurs zijn gediplomeerd via TouchPro® Europe en aangesloten bij de beroepsvereniging Kata of een vergelijkbare opleider
 • Planning loopt via het planningsbureau van Topfit

Kijk ook ophttp://www.stoelmassages.info/

Onderzoek

Wilt u meer weten over de effecten van stoelmassage dan kunt u bij ons navraag doen naar de verschillende onderzoeken als bijvoorbeeld door de Universiteit van Maastricht en de onderzoeksresultaten bij eigen klanten. Ook zijn referenties opvraagbaar.

Demonstratie en offerte

Overtuig u zelf van de positieve effecten van de bedrijfsstoelmassage en vraag een offerte of een vrijblijvende demonstratie aan: martijn@topfit-fysiotherapie.nl of bel 06-57570638

Zo houden wij uw organisatie Topfit!

Stoelmassage

Stoelmassage is met name bedoelt voor werknemers die langere periode in dezelfde houding zitten. Stoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen, in een speciaal daarvoor ontworpen stoel.

Werkplek Training

Praktisch werken aan de juiste houding en correct bewegen tijdens het werk? Dit is een individuele- of groepstraining voor uw personeel waarbij naar het specifieke geval wordt gekeken. Voorkom langdurige ziekteverzuim door een verkeerde werkhouding!

Tiltraining

Zwaar lichamelijk werk hoeft niet altijd te bestaan uit het tillen, sjouwen of verplaatsen van zware gewichten. Ook voor medewerkers die veel handelingen met weinig gewicht moet verrichten, wordt het werk naarmate het vaker moet worden uitgevoerd zwaar.

Werkplek onderzoek

Onze bedrijfsfysiotherapeut onderzoekt wat de belemmerende factoren zijn die tijdens het werk ervoor zorgen dat er lichamelijke klachten ontstaan. Advies na rapportage volgt.

Workshop

Funny Walks is een praktische workshop waarbij uw personeel veel oefent. Het doel is bewustwording van het bewegingspatroon creëren. De workshop is van fundamenteel belang voor een gezonde organisatie! 

Maatwerk

Al onze standaard diensten stemmen we af op de specifieke werksituatie van uw medewerkers. Maar die zijn niet altijd volledig of toereikend om uw doel te bereiken. 

Onze cliënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Topfit, arbozorg door heel Nederland

  • Arbozorg bij u op locatie
  • 45 therapeuten door heel het land inzetbaar
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.