Select Page
Uitje Topfit
allemaal

Afgelopen zaterdag 24 oktober zijn alle medewerkers van Topfit Fysiotherapie een dagje samen op stap geweest. De organisatie lag dit jaar in de handen van de medewerkers Patrick Fransman en Matthijs de Groot. Vol enthousiasme hebben zij een geweldige dag  georganiseerd voor hun collega’s.

eend

Het uitje begon in Amersfoort bij Vintage Roadtrips. In groepjes ging iedereen op weg in een Citroen 2CV “lelijke eend”, een oud VW-busje of een kever. De uitdaging was om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren  in een speurtocht/puzzeltocht.

Met zeer veel enthousiasme hebben de Topfit-medewerkers zich hierop gestort. Uiteindelijk mochten Patrick, Matthijs en Ilonka met de eer strijken.

winnaars

Voor het middagprogramma werd iedereen verwacht bij Fort Jutphaas in Nieuwegein. Hier kregen we na een hartelijk welkom en onder het genot van een prosecco een rondleiding door het Fort. Hierna begon de wijnproeverij; 8 soorten wijn zorgen voor een geheel ontspannen sfeer waar alle collega’s op een informele manier konden bijpraten.

Uiteindelijk werd de dag afgesloten met een heerlijk 3 gangendiner

wijnproeverijAl met al een heerlijk dagje weg met alle collega’s, TOP georganiseerd door Patrick & Matthijs.