Select Page
Uitje Topfit

 

Afgelopen weekend zijn alle medewerkers van Topfit Fysiotherapie samen met partners 2 dagen op stap geweest. De organisatie lag dit jaar in de handen van de receptionistes Karin en Alet. Vol enthousiasme hebben zij een geweldig weekend uit georganiseerd. Tot het laatste moment wisten ze geheim te houden wat de eindbestemming was.

 

Het uitje begon met een echt “Amsterdams Uitje”. Vervolgens stond er een uitgebreide High-tea klaar. Onder het genot van allerlei zelfgemaakte hapjes en andere lekkernijen kon iedereen met elkaar bijkletsen

 

Ondanks het feit dat het uitje officieel geopend was hielden de dames de verdere planning geheim. Middels een speurtocht en vragen kon je de letters van de plaats van bestemming verzamelen.

 

De  speurtocht eindigde uiteindelijk bij Preston Palace. Hier kregen we een spelletjeskaart, kon iedereen zich vermaken met alles wat er te beleven viel en vastleggen met de uitgereikte fotocamera.

Bowlen, midgetgolf, zelf softijs tappen, kermisattracties, poolen, bioscoop, zwembad of gewoon ergens zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Bij elke gedane activiteit van de kaart kon je een sticker verdienen.

 

Nick en Simon

Na het buffet kon de feestavond beginnen met een spetterend optreden van Nick en Simon.

Rond 01:00 uur gingen we vermoeid maar voldaan naar de hotelkamers, om iets minder fit de volgende dag bij het ontbijt te zitten.

 

Al met al een heerlijk weekendje weg met alle collega’s, TOP georganiseerd door de receptionistes.