Selecteer een pagina

Topfit Blog

Hier vindt u artikelen over allerlei zaken omtrent Topfit en fysiotherapie.

Wandelen in de Wijk start ook in Zwolle. Wandelt u mee?

Wandelen in de Wijk start ook in Zwolle. Wandelt u mee?
Op donderdag 5 december en 19 december gaat Wandelen in de Wijk proefdraaien in de Zwolse wijk Veerallee. Wandelen in de Wijk heeft als doel op een leuke en laagdrempelige manier bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut en tegelijk nieuwe contacten leggen.

In basisschool de Triangel startte zaterdagochtend 30 november de vitaaldag, een energieke dag voor brein en body met diverse workshops en lezingen voor de bewoners van woonwijk de Botter.

Lees meer

Vitaaldag in de Botter een succes !

“We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, maar we worden ouder omdat we stoppen met spelen” één van de wijze opmerkingen van Ard Schenk, oud wereld en Olympisch kampioen schaatsen.

In basisschool de Triangel startte zaterdagochtend 30 november de vitaaldag, een energieke dag voor brein en body met diverse workshops en lezingen voor de bewoners van woonwijk de Botter.

Lees meer

Topfit Stoelmassages bij PostNL

Topfit Stoelmassages bij PostNL. Het is de week van de werkstress en de teams van Topfit Stoelmassage rijden stad en land af om medewerkers bij bedrijven te verrassen met een ontspannende stoelmassage. Zo zit deze week ook een team masseurs in Den Haag bij PostNL.

Lees meer

Trots op de G-Runners

Het is niet voor niets dat juist de lopers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de extra aandacht van Topfit kreeg. “We begeleiden sporters op alle niveaus en in alle sporten” zo gaf 1 van de 4 fysiotherapeuten van Topfit aan terwijl ze hun behandeltafels gereed maakten in de grote ruimte van het Cultuurhuis Stadshagen.

Lees meer

De wil om te winnen kijkt niet altijd naar de klok

“Kan ik spelen?” Een simpele vraag op een doordeweekse avond op het Jo van Marle Sportpark in Zwolle. De spanning in zowel de stem als oogopslag is duidelijk te merken bij de jonge voetballer uit het 1e van ZAC. De vraag houdt meer in dan enkel een “kan ik spelen?” Het is veel belangrijker dan dat.

Lees meer

MOOR kids kinderfysiotherapie gaat een samenwerking aan met FGN en Topfit Fysiotherapie!

Arja de Moor en haar 18 kinderfysiotherapeuten sluiten zich aan bij Topfit en FGN !!
Afgelopen week hebben Arja de Moor en haar 18 kinderfysiotherapeuten zich aangesloten bij FGN en Topfit, en daar zijn we ontzettend blij mee. De expertise van MOOR kids in kinderfysiotherapie zal het zorgaanbod van Topfit aanzienlijk versterken en tegelijkertijd zal MOOR kids kunnen profiteren van de organisatie kracht van Topfit

Lees meer

Verbouwing Locatie Schelle – Zwolle Zuid

Misschien heeft u het al gezien,..er wordt gewerkt aan de Forelkolk. Topfit Fysiotherapie, locatie Schelle in Zwolle Zuid gaat verhuizen en verbouwen. Het wordt nog mooier, nog groter en met veel meer daglicht! Hou deze site in de gaten, want de feestelijk opening willen we graag samen met ú vieren.

Lees meer

Vanessa Gosselink weer helemaal terug

Vanessa Gosselink ging afgelopen zondag als eerste over de streep tijdens de 18e editie van de ’30 van Amsterdam Noord’ De atlete – bijgestaan door Topfit Fysiotherapie – is inmiddels goed hersteld van de enkelblessure waar ze begin dit jaar nog mee te kampen had.

Lees meer

Van hoofdsponsor naar sponsor voor de gehele vereniging

Topfit Fysiotherapie wordt de nieuwe verenigingssponsor van ZAC. Tijdens de vriendschappelijke wedstrijd afgelopen week van ZAC tegen stadgenoot PEC Zwolle werd bekend gemaakt dat de sportfysiotherapeuten van Topfit nog meer dan in het verleden samen met trainers en begeleiders van de club de spelers van klein tot groot bijstaan tijdens wedstrijden en trainingen. Daarmee verlengen en intensiveren ZAC en Topfit de samenwerking die jaren geleden tot stand kwam.

Lees meer

Wad loopt daar nou?

Op Ameland werd afgelopen weekend een groep zeldzame vogels gespot! Even een korte uitleg: Voor de meeste Topfitmedewerkers was dit namelijk de allereerste keer dat zij op het wad liepen. Een groot deel van alle Topfitcollega’s liep op zaterdag 29 juni een tochtje van Holwerd naar Ameland over het wad.
Met een licht briesje in de rug en de zon die tegen de 25 graden opliep ging de groep de zee op.

Lees meer

Samenwerking ZAC en Topfit Fysiotherapie

Meer dan voetbal en sportbegeleiding alleen Voetbalvereniging ZAC uit Zwolle en Topfit Fysiotherapie zijn inmiddels drie seizoenen aan elkaar verbonden. Vier als je komend seizoen ook meetelt. Maar de band bestaat al langer dan de huidige...

Lees meer

Laat u verwennen bij IntermeZZo!

Laat u verwennen bij IntermeZZo! Zaterdag 16 september van 11.00 - 16.00 uur organiseren Nazorgcentrum IntermeZZo en Rotaract Club Zwolle een familiedag / verwendag voor iedereen die te maken heeft met de ziekte kanker. Topfit Fysiotherapie verzorgt...

Lees meer

Fibromyalgie? Topfit start met cursus

Topfit Fysiotherapie start binnenkort met een cursus "Topfit met fibromyalgie"!  Locatie: Topfit Stadshagen, Sportlaan 2a Tijd: eind vd ochtend (wordt nog nader bepaald) Kosten: 8 behandelingen Fysiotherapie of indien niet aanvullend verzekerd 180...

Lees meer

Steeds vaker nekklachten bij jongeren

Ook bij Topfit Fysiotherapie komen steeds vaker jongeren met nek-, en rugklachten, Topfit helpt ze met een juiste houding, advies mbt bewegen en van de pijn af te komen.  Onderstaand artikel is te lezen in het AD Fysiotherapeuten slaan alarm om...

Lees meer

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.