Selecteer een pagina

Onderwerp: Specialist

Revalideren na Corona

Revalideren na Corona

Revalideren na Corona. Het doormaken van corona kan zelfs voor fitte en getrainde mensen een flinke terugval in kracht/conditie betekenen. ‘Gewoon de was draaien of een rondje lopen of bijvoorbeeld traplopen vraagt al zóveel energie’ horen we vaak.

Lees meer
Oppassen voor blessuregolf komende weken

Oppassen voor blessuregolf komende weken

Carlo Pieters is als sportfysiotherapeut werkzaam bij Topfit Fysiotherapie. Als geen ander weet Pieters dat sporters die te snel willen terug keren, na een stop van een paar weken, een groot risico op blessures lopen. Het fanatisme dat hij zag deze week bij een aantal sporters gaf een dubbel gevoel.

Lees meer

Oncologische Fysiotherapie

Shalina van Keulen is Fysiotherapeut bij Topfit Fysiotherapie en gespecialiseerd in het begeleiden van oncologische patiënten voor-, tijdens- en na de behandeling van kanker.
“Het is elke keer een leuke nieuwe uitdaging om samen te kijken hoe we de balans weer terug kunnen krijgen in het leven waarbij bewegen ook een rol speelt”.
Meer over Shalina: www.topfit-fysiotherapie.nl/project/shalina-van-keulen/

Lees meer
Oedeem Zwolle: Wat is oedeem en wanneer heb ik oedeemtherapie nodig

Oedeem Zwolle: Wat is oedeem en wanneer heb ik oedeemtherapie nodig

Bij Topfit Fysiotherapie geven we naast alle andere therapieën ook oedeem therapie in Zwolle. Oedeem is een medische term voor iets wat eigenlijk gewoon vocht vasthouden betekent. Er is een grotere aanvoer dan een afvoer van vocht. Iedereen houdt wel een keer vocht vast. Bijvoorbeeld als je te zout gegeten hebt. Of zomers als het heel erg warm is. Dan krijgen veel mensen dikke enkels of dikke voeten.

Lees meer
Wat zijn eigenlijk ‘etalagebenen’?

Wat zijn eigenlijk ‘etalagebenen’?

Wat zijn eigenlijk 'etalagebenen'? Er zijn veel mensen die door vaatproblemen moeilijk afstanden kunnen lopen als gevolg van pijn in het been. Na een poosje rusten (door bijvoorbeeld voor een etalage een poosje staan te kijken, vandaar de...

Lees meer

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.