Selecteer een pagina

Echografie in Zwolle Zuid en Stadshagen

Echografie in Zwolle Zuid en Stadshagen

Eugene Wiegers is één van de therapeuten bij Topfit Fysiotherapie die is opgeleid om echo’s te maken.

Door zijn jarenlange ervaring en zijn brede kennis van de anatomie kan Eugene Wiegers klachten van patiënten snel diagnosticeren. Dit heeft als voordeel dat er gelijk een uitslag van de echo aan de patiënt kan worden meegegeven. Hierdoor kan er snel een behandeltraject opgestart worden.

“Dit direct door kunnen pakken is voor onze klanten erg belangrijk” geeft Wiegers aan. “Soms lopen mensen al lang rond met klachten en zijn ze zelf al wel gaan zoeken op Google, maar eenmaal bij ons in de praktijk kunnen we echt gaan werken aan herstel”.

Hoe verloopt een onderzoek met echografie ?
Een patiënt belt voor een afspraak. Een verwijsbriefje van de huisarts is niet nodig.
Vervolgens neemt de patiënt bij ons plaats op een stoel of op de behandelbank. Op de plek van onderzoek brengen we transparante gel aan, voor een goed contact met de huid én om luchtbellen tussen transducer en huid te verdrijven. Daarna scant de fysiotherapeut het gebied en bekijkt hij of zij samen met u het beeld op de monitor. Vaak worden een aantal beelden vastgelegd en bewaard.

De bevindingen vanuit het onderzoek worden vervolgens direct met u doorgesproken. Indien nodig ontvangt u direct een advies over de verdere behandeling. Die kan bijvoorbeeld bestaan uit Shockwave therapie.

Met echografie kunnen we naast botten ook gewrichten, spieren, pezen, kapsel en banden in beeld brengen. Zo ziet u direct welke schade er mogelijk aanwezig is!

Wilt u meer informatie? Onze collega Eugene Wiegers is werkzaam op beide locaties in Zwolle:

Topfit Fysiotherapie Stadshagen
Topfit Fysiotherapie Zwolle Zuid
Topfit Fysiotherapie Kampen

Lees ook:

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.