Selecteer een pagina

EPTE therapie revolutionair voor peesklachten

Heeft u al langer last van pijn onder de knieschijf (jumpersknee), pijn aan de achillespees, chronische elleboogklachten, chronische schouderpijn, hielspoor? Dan kan EPTE therapie voor u de oplossing zijn.

Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

EPTE bij Topfit

EPTE is een nieuwe behandelmethode voor pijnklachten aan pezen en spieren. Onder geleide van echografie wordt op de plaats van de ontsteking of overbelasting een dunne naald ingebracht. Een speciaal opgeleide spier-pees expert kan u helpen met een effectieve combinatie van EPTE en een individueel trainingsprogramma om de pees weer goed belastbaar te maken.

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe innovatieve behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten waarbij de vicieuze cirkel van pijn en afnemende belastbaarheid wordt doorbroken. Onder echobegeleiding wordt er een naald in de aangedane pees gebracht waarna met behulp van het EPTE apparaat 1 tot 2 minuten een lichte elektrische stroom wordt toegediend.

De stroom is nodig om uw pees nieuwe gezonde peesvezels te laten maken. Bovendien wordt de pijn geremd. Middels oefeningen wordt de pees weer “treksterk” en wordt een herhaling van de klachten voorkomen. 

Hoeveel EPTE behandelingen heb ik nodig?

De klachten worden in 4 tot 6 behandelingen minder en u kunt in ongeveer 3 maanden uw activiteiten weer volledig gaan hervatten.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van onze EPTE specialisten, bel 088 – 1719 000

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★JanIk ben door een goede instructie van de door mij uit te voeren oefeningen na 8 behandelingen grotendeels van mijn klachten afgekomen. Nu is het aan mij om goed op te letten dat de klachten niet terugkomen en dat ik dus af en toe mijn oefeningen blijf doen.★★★★★★★★★★Stef VeldmanGoede en duidelijke uitleg. Bij triggerpoint behandeling kon ik wel door de grond gaan, maar 'savonds gaf me dat een fijn gevoel in de schouder. Hij wist dat goed te doen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Topfit fysiotherapie. Vandaar die 10.★★★★★★★★★★EDeskundig en betrokken fysiotherapeut★★★★★★★★★★Josephien van den BergHeb een goed contact met de fysiotherapeut die mij behandeld. Kom er al jaren af en toe. Het is een leuke praktijk.★★★★★★★★★★Jolanda Prettig contact met mijn fysiotherapeut ★★★★★★★★★★Marion Hoffmanomdat de fysio mijn klachten serieus nam echt naar mij luisterde en me feedback gaf op mijn eigen mening★★★★★★★★★★Sjanie HuiskesGeralda is een fijn persoon die goed luistert naar wat er aan de hand is. Samen met haar ben ik in korte tijd weer klachten vrij.★★★★★★★★★★kimberleyde therapeut nam mijn klachten zeer serieus, hij is vriendelijk, geduldig en geïnteresseerd. het plan van aanpak was duidelijk en heeft het gewenste effect gehad. ★★★★★★★★★★marjan stevenhagenNa 9 maanden pijn,is het in 3 weken flink verbeterd.★★★★★★★★★★RSTGoed overleg en daarop gebaseerd advies/ behandeling.

Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Zwolle, Lelystad, Almere en Dronten
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven