Fit en gezond tijdens je zwangerschap én zwemmen in warm-water met jouw baby?

Onder begeleiding van een fysiotherapeut ga je actief aan de slag om je zwangerschap zo fit en gezond mogelijk te volbrengen.

Ook uniek bij Topfit Vitaal: nadat je bent bevallen ga je een keer samen met je baby zwemmen in extra verwarmd water!

Voor wie?Vitaal_zwanger_62212057

Ben je op zoek naar een zwangerschapscursus waarin bewegen een belangrijke rol speelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: naast een verscheidenheid aan oefenvormen en oefeningen krijg je ook voorlichting over zwangerschap, de bevalling en het kraambed.

Actief & fit

Je gaat werken aan je conditie, fitheid, mobiliteit en algehele vitaliteit. Zo blijf je fit, ben je goed voorbereid op de bevalling én herstel je na de bevalling ook weer zo snel mogelijk!

Een greep uit het programma:
  • Bekkenbodem en opvangen buikdruk
  • Ademhalingstechnieken
  • Ontspanning
  • Opvangen van weeën en trainen schuine buikspieren
  • Houding en tillen
  • Herstel en conditie na de bevalling
Begeleiding door fysiotherapeuten

Zwanger & Vitaal wordt gegeven door fysiotherapeuten die speciaal zijn opgeleid om zwangerschap-gerelateerde problemen van spieren en gewrichten te helpen voorkomen óf op tijd te signaleren. Zo zorg je er onder andere voor, dat je de juiste adviezen krijgt, mocht je te maken krijgen met klachten aan bekkenbodem of bekkenpijn.

10 bijeenkomsten

In totaal zijn er 10 bijeenkomsten. Voorafgaand aan de bevalling zijn er 8 bijeenkomsten, waarvan één keer met partner en één keer met instructie en oefeningen in het zwembad. Na de bevalling zijn er nog 2 bijeenkomsten, waarbij je één keer met je baby in het extra verwarmde zwembad gaat zwemmen op onze locatie De Hanzeborg.

Locatie

Woonzorgcentrum Hanzeborg (als u voor de receptie staat, loopt u rechtsaf de deur door), Koningsbergenstraat 201, 8232 DC Lelystad. Telefoonnummer 0320 26 5000.

Startdatum cursus

Je kunt instromen wanneer je ongeveer 26 weken zwanger bent (+ of – drie weken). De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats vanaf februari  op woensdagavond van 18:30 – 20:00 uur.

Kosten en aanmelden

Zwanger en Vitaal kost € 180,00 per deelnemer. Voor meer informatie of om je in te schrijven mail naar zwangerenvitaal@topfit-fysiotherapie.nl of bel 0320 26 5000.

 

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 16 januari 2014, in: Nieuws Topfit door: