Selecteer een pagina

Funny Walks

Tijdens deze praktische workshop gaat u veel oefenen, met als doel dat u zich bewust wordt van uw eigen bewegingspatroon. Om dat vervolgens te kunnen verbeteren en daarmee fysieke klachten te kunnen voorkomen of te genezen.

Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak!

 

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Onbewust verkeerd bewegen

Iedereen heeft namelijk zijn of haar eigen manier van bewegen. In de loop der jaren ontwikkelt men soms een verkeerd bewegingspatroon. Dat gebeurd onbewust. Daardoor wordt het lichaam overbelast, wat tot klachten kan leiden.

Funny Walks richt zich dan ook op het bewust worden van de eigen – al dan niet juiste – manier van bewegen en de houding tijdens het werk.

Daarbij doorlopen we de het ontwikkelingsmodel van Maslow: van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam:

 Funny Walks bestaat uit

 • workshop van 1 uur bij u op locatie
 • kleine groepen van maximaal 10 deelnemers
 • korte theoretische uitleg
 • praktische oefeningen waarbij we gebruik maken van diverse oefen- en hulpmaterialen
 • factsheet als ‘reminder’ voor iedere deelnemer
 • opfriscursus van 1 uur, een jaar na de eerste cursus

Zo houden wij uw organisatie Topfit!

Stoelmassage

Stoelmassage is met name bedoelt voor werknemers die langere periode in dezelfde houding zitten. Stoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen, in een speciaal daarvoor ontworpen stoel.

Werkplek Training

Praktisch werken aan de juiste houding en correct bewegen tijdens het werk? Dit is een individuele- of groepstraining voor uw personeel waarbij naar het specifieke geval wordt gekeken. Voorkom langdurige ziekteverzuim door een verkeerde werkhouding!

Tiltraining

Zwaar lichamelijk werk hoeft niet altijd te bestaan uit het tillen, sjouwen of verplaatsen van zware gewichten. Ook voor medewerkers die veel handelingen met weinig gewicht moet verrichten, wordt het werk naarmate het vaker moet worden uitgevoerd zwaar.

Werkplek onderzoek

Onze bedrijfsfysiotherapeut onderzoekt wat de belemmerende factoren zijn die tijdens het werk ervoor zorgen dat er lichamelijke klachten ontstaan. Advies na rapportage volgt.

Workshop

Funny Walks is een praktische workshop waarbij uw personeel veel oefent. Het doel is bewustwording van het bewegingspatroon creëren. De workshop is van fundamenteel belang voor een gezonde organisatie! 

Maatwerk

Al onze standaard diensten stemmen we af op de specifieke werksituatie van uw medewerkers. Maar die zijn niet altijd volledig of toereikend om uw doel te bereiken. 

Onze cliënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Topfit, arbozorg door heel Nederland

  • Arbozorg bij u op locatie
  • 45 therapeuten door heel het land inzetbaar
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.