Select Page
 Marathon New York

Collega Mirjam Meppelink gaat de marathon van New York hardlopen voor KiKa.

Mirjam: “Over 4 weken is het zo ver. 4 November moet ik 42,195 km hardlopen. Dit doe ik voor KiKa. Om dit voor Kika te doen heb ik uw steun nodig!”

Sponsor KiKa via www.mirvoorkika.nl

KiKa 

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht om meer geld beschikbaar te maken voor onderzoek naar kinderkanker.

Al geruime tijd stond de genezingskans ‘stil’ op 70%. Daarnaast zijn de huidige chemo’s dusdanig zwaar en agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanproblemen kunnen krijgen.

Mede dankzij KiKa is in 2010 de genezingskans gestegen tot 75%.

Kika wil er voor zorgen dat de genezingskans veel verder stijgt en dat de therapie minder agressief hoeft te zijn voor een goed resultaat!

 

 En er is veel geld nodig om deze doelen te behalen!

 

Mirjam

Mijn naam is Mirjam Meppelink. Dit jaar ben ik voor de tweede keer moeder geworden. Ik heb twee prachtige meiden waar ik ontzettend van geniet!

Ik werk bij Topfit als (oncologisch) fysiotherapeut. Het leuke van het werk als fysiotherapeut is dat je mensen kan helpen om van hun klachten af te komen of ze weer een stap in de goede richting te helpen. Nu wil ik ook graag iets betekenen voor die jongens en meisjes die het niet getroffen hebben en kanker hebben.

Om dit te kunnen doen moet ik zelf hard aan de slag! Een trainingsschema moet er voor zorgen dat ik de 42,2 km kan rennen voor KiKa.
Steun KiKa en sponsor via www.mirvoorkika.nl of doneer bij onze hoofdlocatie: De Botter 44-11.

 Alvast ontzettend bedankt!