Selecteer een pagina

Fysiotherapie Stadshagen

Snel van uw pijnklachten af? Zoekt u een fysiotherapeut in Stadshagen? Topfit Fysiotherapie bestaat al ruim 30 jaar en biedt een breed scala aan behandelmethodes. Van EPTE, Dryneedling en Shockwave tot Manuele-, Oedeem- of Bekkenfysiotherapie.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Ervaring

Therapeuten

Behandelmethodes

Veel voorkomende klachten in onze praktijk

lage rugpijn fysio stadshagen

Lage Rugpijn

Mensen ervaren lage rugpijn veelal als een plotselinge pijn of een pijn die langzaam aan heviger en zeurend wordt.

nekpijn fysio zwolle

Nekpijn

Behalve dat pijn in de nek beperking geeft in het bewegen, wordt ook hoofdpijn en duizeligheid genoemd.

Schouderklachten - fysio stadshagen

Schouderklachten

De klachten lijken soms sterk op die van een ‘frozen shoulder’. Dat is een ontsteking van het kapsel rond het schoudergewricht.

Knieklachten fysio zwolle stadshagen

Knieklachten

Juist bij knieklachten is het vaststellen welke aandoening het is van groot belang voor de  juiste behandeling.

Buikspierpijn bekkenpijn fysio stadshagen

Bekkenbodempijn

Bekken problemen hebben de aandacht van een specialist nodig. Topfit heeft er meerdere in huis. 

Heupklachten fysiotherapeut zwolle stadshagen

Heupklachten

Patiënten die bij ons komen hebben het over zeurende pijn rondom het middenrif met pijn zowel rondom het bekken naar de benen als naar boven naar de onderrug.

Topfit, uw fysiotherapeut Stadshagen

Alle behandelingen worden door een therapeut uit ons team van meer dan 50 specialisten uitgevoerd. In onze vestiging van Topfit Fysiotherapie Stadshagen hebben wij meerdere oefen- en behandelruimtes. Wij staan voor u klaar om u snel van uw pijnklachten af te helpen en u weer op de been te krijgen.

Fysio Stadshagen

Naast fysiotherapie bieden we ook (Medische) Fitness, Fysiotherapie voor Bedrijven en we ondersteunen u om fit en Vitaal te blijven.

Wilt u weten hoe het gesteld is met uw gezondheid? Topfit Fysiotherapie Stadshagen heeft een scala aan testen die u gratis kunt doen om te zien waar de oorzaak van uw klachten kan liggen!

Ontmoet onze gedreven therapeuten!

De juiste diagnose

Alles draait om de juiste diagnose. Het komt helaas te vaak voor dat er niet goed wordt gekeken, gevraagd en getest, waardoor er een onjuiste of onvolledige diagnose ontstaat. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben en het leidt bij veel patienten tot aanhoudende of verslechterende situaties. Met als gevolg een hopeloos gevoel!

Vaak komen patienten bij ons als ze uitbehandeld zijn bij artsen of wanneer ze niet gelijk onder het mes willen (en vaak hoeft dat ook niet!).

Waarom toch zo vaak een verkeerde diagnose?

Een oorzaak kan zijn dat er niet goed gekeken of geluisterd wordt naar de patient, of dat er niet de juiste vragen worden gesteld. Vooringenomenheid bij fysiotherapeuten zorgt ook voor snelle en soms verkeerde conclusies. Niet elke rugpijn, wordt veroorzaakt door de rug, bijvoorbeeld. Het kan best zijn een dat er in de houding van de patient iets niet goed is wat de klachten veroorzaakt en bieden steunzolen al uitkomst!

Fysio Stadshagen

Een juiste diagnose begint met vragen stellen en luisteren!

“Onze therapeuten stellen vragen en luisteren naar u. Wij hebben alle behandelmethodes in huis om u snel verder te helpen.”

Waar is Topfit Fysio Stadshagen gevestigd?

Onze vestiging bevindt zich in het Bubbels gebouw aan de Sportlaan 2 in Stadshagen, achter voetbalvereniging TC ’91. Bij Topfit Fysiotherapie Stadshagen hebben we genoeg parkeerruimte en u hoeft niet ver naar het pand te lopen. Ook stopt er een bus bij de parkeerplaats.

Zodra u naar binnenloopt ziet u de signalering die u verwijst naar de eerste verdieping. Deze kunt u met de lift of met de trap bereiken.

Fysiotherapie Stadshagen

Verzekeringen en vergoeding

Ook in 2020 heeft Topfit Fysiotherapie met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hierdoor worden al uw fysiotherapeutisch behandelingen die binnen uw polisvoorwaarden vallen door uw Verzekeraar vergoed. 

Fysiotherapie is direct toegankelijk, dat wil zeggen dat het niet noodzakelijk is dat u eerst bij uw huisarts bent geweest. Een verwijzing is dan ook niet nodig.

 

Wat zeggen onze patienten over Topfit Fysiotherapie

De fysiotherapeut is goed bereikbaar, denkt mee, is flexibel

Petra Muizelaar

Goede voorlichting en goede behandeling, fijne empathische mensen. Ik raad Topfit Fysiotherapie Stadshagen van harte aan!

Jos Lucas

De therapeut wist direct wat het probleem was en kon mij er in twee behandelingen vanaf helpen.

Jan Frenaij

Heb veel vertrouwen in mijn fysio omdat hij bewezen heeft dat hij het bij mij bij rechte eind had

Bert van Dijk

Wat u moet weten over
Topfit Fysiotherapie Stadshagen

  • 30 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad en Zwolle
  • 50+ fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 8,9 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars

Blijf niet met uw klachten rondlopen, neem vrijblijvend contact op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.