Select Page

uitje4Zaterdag 5 oktober was het weer tijd voor het jaarlijkse Topfit bedrijfsuitje. Voor alle medewerkers van Topfit met aanhang was een leuke dag georganiseerd.

Opening Bubbels Bewegen

De dag begon bij de opening van de nieuwste vestiging van Topfit: Bubbels Bewegen in Zwolle. Daarna was er een gezellige lunch in de klimhal Yosemite vanuit daar kon ieder naar zijn vooraf gekozen activiteit.

Activiteit: sportief vs creatief

uitjeZo ging er een groep klimmen. Na een introductie kon iedereen de 16 meter hoge hal beklimmen. Bij klimmen moet je blind kunnen vertrouwen op je klimpartner en leer je grenzen van jezelf te verleggen. Maar er waren ook creativelingen bij die gingen schilderen of mozaïeken. Gezellig kletsend heeft ieder een mooi kunstwerk weten te maken. Na een workshop van 2 uur had ieder de tijd om zich te vermaken in de binnenstad van Zwolle.uitje1

Masterchef

De dag werd afgesloten met een spannende wedstrijd Masterchef! Twee streden tegen elkaar om de meeste punten te behalen. Punten kon je verdienen door als snelste team je ingrediënten te ontcijferen tijdens een GPS- speurtocht en vervolgens de beste gerechten op tafel te krijgen. Die werden vervolgens beoordeeld op smaak én opmaak.

Maar het ging er vooral om dat we als team van medewerkers gezellig bij elkaar waren en dat we tijd hadden om elkaar ook buiten de werkvloer beter te leren kennen.uitje2