Selecteer een pagina

Gratis adviesconsult voor de leden van de atletiekvereniging in Zwolle

Gratis adviesconsult voor de leden van de atletiekvereniging in Zwolle

Vanwege de corona maatregelen kunnen de atleten van av PEC 1910 uit Zwolle nog niet naar hun wekelijkse inloopspreekuur op de vereniging. Maar een eerste gratis adviesconsult bij Topfit is wel mogelijk

Langzaam maar zeker kan en mag er steeds meer, maar wel onder bepaalde voorwaarden. Gelukkig kunnen de trainingen bij av PEC langzaam weer hervat worden en is ook Topfit weer toegankelijk voor patiënten.
In overleg met het bestuur van av PEC is besloten dat de inloopspreekuren op de dinsdag- en woensdagavond op de atletiekbaan i.v.m. de huidige Corona maatregelen nog even uitgesteld worden.

Oplossing
Maar de leden zijn wel van harte welkom in de locaties van Topfit in Zwolle Zuid aan de Forelkolk 55 en in Stadshagen locatie Bubbels aan de Sportlaan 2.
Hierbij is een eerste adviesconsult kosteloos!

In de praktijk van Topfit wordt een hygiëne-protocol ten aanzien van COVID-19 gehandhaafd. De locaties zijn goed ingericht om de atleten verantwoord te kunnen behandelen.

Voor vragen of een afspraak in de praktijk? Neem dan contact op, want er wordt gewerkt op afspraak. Dit kan door te bellen naar 088-1719000.

Wij wensen jullie weer heel veel sportplezier toe!

Bel 088-1719000 voor een adviesconsult

Nieuws bericht av PEC 1910 – Adviesconsult leden

 

 

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.