Gratis deelnemen aan de ‘Rug groep’ om rugspieren te versterken bij Topfit Fysiotherapie en Fitness

shutterstock_18798415Vanaf heden kunnen alle leden van Topfit Fitness op de vrijdagochtend gratis deelnemen aan de training voor het versterken van de rugspieren onder begeleiding van een fysiotherapeut van Topfit Fysiotherapie.

De gratis les vindt iedere vrijdag plaats van 09:30-10:00 in de ochtend. De fysiotherapeut die de training begeleidt is Amy Rommens-Vogelaar.

Doel

Doel van de training is het versterken van de rug- en rompspieren, om zo lichamelijke klachten te voorkomen. De Rug groep – ook wel ‘Rug scholing’ genoemd – wordt verzorgd door één van de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Topfit Fysiotherapie.

Tijdens de ruggroep traint u de rompspieren, waarbij de spieren die zorgen voor de stabiliteit van de wervelkolom centraal staan. De meeste oefeningen tijdens de ruggroep worden met  en op een bal uitgevoerd. Daarnaast leert u meer over houding & beweging:

  • houding in zit
  • houding in stand
  • lopen
  • theorie van wervelkolom en spieren
  • tillen en bukken
  • werk-gerelateerde problematiek
Versterken rugspieren óók voor niet-leden

Deze les wordt op andere momenten in de week gegeven, voor iedereen die geen lid is van Topfit Fitness en wil werken aan het versterken van de rug- en rompspieren.

De Rug groep waar nog plaatsen vrij zijn is op de dinsdag van 10:30-11:00 uur; deze wekelijkse training wordt verzorgd door Patrick Fransman.

Interesse om deel te nemen? Neem contact met ons op: 0320 26 5000 of mail naar fitness@topfit-fysiotherapie.nl

 

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 12 februari 2014, in: Nieuws Topfit door: