Selecteer een pagina

Health & Force Coach Pablo Ophoff bij Topfit in Zwolle Zuid

Health & Force Coach Pablo Ophoff bij Topfit Fysiotherapie in Zwolle Zuid

De in Colombia geboren health bokstrainer Pablo Ophoff gaat gebruik maken van de trainingsruimte van Topfit Schelle aan de Forelkolk 55 in Zwolle

OVER HEALTH & FORCE

WIE: Pablo Ophoff, uw trainer en health coach. Geboren in Colombia, getogen in Nederland.

WAT: Werken aan een betere gezondheid (HEALTH) en vooruitgang op verschillende gebieden (FORCE) met behulp van health boksen.

Health boksen is een combinatie van fitness, boks technieken en cardio. Door deelname aan de training wordt er vooruitgang geboekt, op het gebied van conditie, spierconditie,  vetverbranding, kracht en fysieke en mentale weerbaarheid. Dit alles aan de hand van een energieke en motiverende coaching, waarbij ik het beste uit jou zal halen. Ik pas de training aan, op jouw niveau en mogelijkheden, waardoor mijn training voor zowel jong als oud geschikt is, zolang je maar beschikt over een portie doorzettingsvermogen.

WAAROM: Sport heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld, het heeft me gevormd en gemaakt tot wie ik nu ben. Vroeger had ik krachttraining nodig om te kunnen ontladen, maar ook om sterk te blijven voor het zware fysieke werk wat ik deed. Door de dagelijkse fysieke belasting, kreeg ik echter veel lichamelijke klachten. Krachttraining heb ik toen ingeruild voor kickboksen. Na verloop van tijd merkte ik vooruitgang,  mijn kwaaltjes verdwenen en ik kwam weer in mijn kracht. Het vertrouwen in mijn lichaam was terug en hierdoor en zat ik in het geheel beter in mijn vel.

Ik ben gefascineerd over het geen wat sport met je kan doen, zowel fysiek als mentaal. Ik heb een punt bereikt dat ik mijn passie met anderen wil delen en anderen wil helpen om hen te laten inzien wat sport voor je kan betekenen.

Van alle trainingen die ik heb gevolgd heb ik de beste elementen geselecteerd en deze samengevoegd tot een nieuw uniek concept genaamd HEALTH BOKSEN.

Het concept blijkt een succes want mijn cliënten zijn razend enthousiast.

Ik word heel gelukkig van het feit dat ik mijn cliënten zie groeien op allerlei vlakken en vind het een voorrecht dat ik hierbij mag helpen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Health & Force telefoonnummer 06-41523011

www.health-force-pt.nl

 

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.