Selecteer een pagina

Hoera, we gaan weer een stapje richting het normale leven!

Hoera, we gaan weer een stapje richting het normale leven!

De arbeidsfysiotherapeuten zijn weer actief voor diverse bedrijven!

Vóór Corona kwamen we bij al onze klanten gewoon over de vloer.
Vanwege de lockdown en de verschillende vereiste maatregelen per sector en per bedrijf lukt het op dit moment nog niet om bij al onze klanten op korte termijn weer langs te komen. Maar we zijn in ieder vast geval gestart met een aantal van onze klanten.

Versoepeling
Hoewel we door de Corona maatregelen en de lockdown nog maar bij 25% van onze klanten langskomen worden dat er met de versoepeling van de maatregelen al steeds meer.

Contact via video, telefoon en e-mail en thuis bezoek
Voor onze overige klanten kunnen we nog steeds iets betekenen. Dat doe we via telefoon, email en video maar ook bezoeken we steeds meer medewerkers van een bedrijf thuis!

Geen thuiswerkplek hetzelfde
Ons werk is nu dus nog wel iets anders ingericht dan voor Corona maar dat vinden we eigenlijk best heel leuk. Wat betreft de bezoeken aan huis is namelijk geen thuiswerkplek hetzelfde! En dat is vaak heel verrassend.

Optimale werkhouding
Wat doen we als we langskomen bij de medewerker thuis?
We bekijken eerst de werkplek, èn aan de hand daarvan bekijken we wat we kunnen doen om te zorgen dat iemand in een gezonde en optimale werkhouding kan werken.
Vervolgens geven we tips en adviezen en ook wel oefeningen. Dit doen we ter voorkoming van klachten die veroorzaakt worden door een verkeerde werkhouding. En we houden in dit hele verhaal natuurlijk ook rekening met eventuele lichamelijke klachten of beperkingen die er al zijn.

We bekijken met de medewerker en het bedrijf samen wat de thuiswerkplek nog nodig heeft ter verbetering opdat de medewerker zo optimaal en zo plezierig mogelijk kan thuis werken.

Zowel tijdelijke als structurele oplossingen
Bij veel bedrijven zijn ze het er nu al over eens dat thuiswerken ook na corona voor een deel van de werkuren (soms zelfs voor alle werkuren) een goed idee is. In plaats van tijdelijke oplossingen kunnen we ook meer structurele oplossingen voor de thuiswerk situatie aandragen. Zo kunnen we bijvoorbeeld tijdelijk een bureau of bureaustoel ‘huren’ of voorstellen dat de werkbureaustoel naar de thuiswerksituatie wordt verplaatst.

Start en inplanning trainingen
Ook onze trainingen bij bedrijven worden weer voorbereid en ingepland. Waar dit al mogelijk is worden bedrijfsbezoeken uitgevoerd en trainen we op het moment van schrijven bedrijfmedewerkers in teams van 2 .

Na de zomer
We hopen na de zomer weer groepen van 8 tot 10 medewerkers van één bedrijf te kunnen trainen in één ruimte.

Aanpassing aan bedrijfscoronaregels
Als wij u bezoeken houden we ons aan de corona regels zoals deze nu gelden en wat betreft regels die een bedrijf of een thuis medewerker zelf nog hanteert passen wij ons gemakkelijk aan.

Kortom, we zijn er weer voor al uw vragen en wensen. We bedenken geschikte werk-en thuiswerk oplossingen voor of samen met u!

Wilt u telefonisch met ons sparren dan kunt u ons bereiken via 088-1719000 of kijk eens op onze bedrijfsmogelijkheden.

Sportieve groet namens alle arbeidsfysiotherapeuten.

 

Foto: pexels-cottonbro-4065137

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.