Hoge kwaliteit Topfit Fysiotherapie blijkt uit scores patiëntervaringen

FPM en CQ-index7674-hoe-goed-doen-kunnen-nog-verbeteren_l

Topfit Fysiotherapie maakt gebruik van de Fysio Prestatie Monitor (FPM). De FPM is een meetinstrument dat op geautomatiseerde basis de patiëntervaring van fysiotherapiepraktijken meet door middel van CQ-index (online vragenlijst). De resultaten van de ingevulde enquêtes zijn continu online door de Topfit in te zien en bieden de mogelijkheid om steeds te blijven werken aan die punten die nog beter kunnen!

Uitslagen FPM Topfit Fysiotherapie

 

Algemeen Cijferschaal 1-10 Informatievoorziening

schaal 1-5

Bejegening

schaal 1-5

Participatie & Therapietrouw

schaal 1-5

Ervaren behandelkwaliteit

schaal 1-5

8.82353

3.77971 3.92029 3.47294

3.68765

Patiënt

Doordat de patient thuis zelf achter zijn pc of tablet de vragen kan beantwoorden, wordt een zo objectief mogelijke respons gewaarborgd. Ook worden alle uitslagen anoniem in een database opgeslagen en kan Topfit Fysiotherapie op ieder gewenst moment kijken hoe haar patienten de dienstverlening beoordelen.

Benchmark

Ook kunnen we op een snelle en effectieve manier de ervaringen van de patiënten te vergelijken met de gemiddelde score van alle andere deelnemende praktijken en van de eigen de medewerkers onderling. Ook kunnen de resultaten eenvoudig en volledig geanonimiseerd gedeeld worden met zorgverzekeraars. De privacy van onze patiënten is dus altijd gewaarborgd!

Hoe werkt dat?

Aan al onze patiënten vragen wij of zij willen deelnemen aan ons klant tevredenheid onderzoek. Zijn zij akkoord, dan ontvangen zij na het afronden van het totale behandeltraject via e-mail een uitgenodiging om een online vragenlijst in te vullen. De resultaten worden volledig anoniem verwerkt en vervolgens op algemeen niveau – dus nooit herleidbaar tot individueel patientniveau teruggekoppeld aan Topfit Fysiotherapie via een online monitor.

Met die informatie kunnen wij weer verder werken om het u als patiënt nóg beter van dienst te kunnen zijn!

 

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 27 augustus 2013, in: Nieuws Topfit door: