Selecteer een pagina

 

Kniegroep

Door toename van de kracht van de beenspieren neemt de druk die op het kniegewricht wordt uitgeoefend af. Vervolgens verminderen de (pijn)klachten. Ook is bewezen dat wanneer u voorafgaand aan een knieoperatie de beenspieren versterkt, het herstel veel sneller en voorspoediger verloopt!

Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

De kniegroep

Iedereen die knieklachten heeft kan daarom bij Topfit Fysiotherapie terecht om in de Kniegroep te werken aan een gezonde knie!

De Intake

Voorafgaand aan deelname beoordeelt uw fysiotherapeut uw looppatroon en stand van de knieschijf.

U krijgt indien nodig tips en oefeningen om uw looppatroon te verbeteren.

En als uw knieschijf tijdens het bewegen niet goed ‘spoort’, levert dit pijnklachten op. Onder de knieschijf wordt dan een tape aangebracht, die de knieschijf tijdens het bewegen in de juiste richting leidt. Daardoor neemt de knieschijf na verloop van tijd automatisch de juiste stand aan!

Het beweegprogramma van de Kniegroep

U traint in een kleine groep, zodat individuele begeleiding gewaarborgd is. Door dit individuele karakter van het programma kunt u op ieder gewenst moment instromen.

U traint gedurende 6 weken 2 x per week. Locatie voor de trainingen is Topfit fitness.

 

Aanmelding en vergoeding

U kunt direct een afspraak maken met uw fysiotherapeut van Topfit Fysiotherapie en heeft geen verwijzing van een huisarts of specialist meer nodig.

 

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Joke Brouwerkwalitatief goede behandeling en juiste behandeling om de klachten op te heffen en een eventuele specialistische behandeling te voorkomen en het voorkomen van een operatie.★★★★★★★★★★Richard NoslinIk voelde mij zeer op mijn gemak.★★★★★★★★★★N. OkyayIk ben behandeld door Michael te botter in Lelystad. Hij is zeer professioneel, weet wat hij doet en heeft een luisterend oor. Dankzij hem ben ik van mijn hielspoor af. Top fysiotherapeut!!! Mvg N. Okyay★★★★★★★★★★Floris TakkenbergDe vraag waarmee ik kwam is opgelost★★★★★★★★★★HenkLuistert goed, motiveert en past oefenprogramma op doelstelling en mogelijheden aan.★★★★★★★★★★Gerda JonkerZeer kundig, positief en empathisch.★★★★★★★★★★Chris de BruinDe fysiotherapeute begreep direct mijn klacht en heeft mij uitstekend behandeld en gaf mij oefeningen die ik elke dag thuis kon doen. Bijenkorf bezoek werd de voortgang besproken.★★★★★★★★★★Anneke Vromans-Ullers ze was duidelijk en wist heel goed wat ze deed en is goed in der werk★★★★★★★★★★Hellen van der VeerTot ongeveer 10 jaar geleden bij geen hulpverlener verlichting van mijn klachten gehad. Ben bij menig fysiotherapeut, manueel therapeut en chiropractor geweest. Totdat ik dryneedling kreeg, gelijk verlichting.★★★★★★★★★★Lidy Messchendorpze heeft mij geweldig geholpen, met een maand kon ik weer fietsen, en mijn vrijwilliggers werk weer oppakken

Feedback Company

%

Tevredenheid

 

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad en Zwolle
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven