Selecteer een pagina

 

Kniegroep

Door toename van de kracht van de beenspieren neemt de druk die op het kniegewricht wordt uitgeoefend af. Vervolgens verminderen de (pijn)klachten. Ook is bewezen dat wanneer u voorafgaand aan een knieoperatie de beenspieren versterkt, het herstel veel sneller en voorspoediger verloopt!

Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

De kniegroep

Iedereen die knieklachten heeft kan daarom bij Topfit Fysiotherapie terecht om in de Kniegroep te werken aan een gezonde knie!

De Intake

Voorafgaand aan deelname beoordeelt uw fysiotherapeut uw looppatroon en stand van de knieschijf.

U krijgt indien nodig tips en oefeningen om uw looppatroon te verbeteren.

En als uw knieschijf tijdens het bewegen niet goed ‘spoort’, levert dit pijnklachten op. Onder de knieschijf wordt dan een tape aangebracht, die de knieschijf tijdens het bewegen in de juiste richting leidt. Daardoor neemt de knieschijf na verloop van tijd automatisch de juiste stand aan!

Het beweegprogramma van de Kniegroep

U traint in een kleine groep, zodat individuele begeleiding gewaarborgd is. Door dit individuele karakter van het programma kunt u op ieder gewenst moment instromen.

U traint gedurende 6 weken 2 x per week. Locatie voor de trainingen is Topfit fitness.

 

Aanmelding en vergoeding

U kunt direct een afspraak maken met uw fysiotherapeut van Topfit Fysiotherapie en heeft geen verwijzing van een huisarts of specialist meer nodig.

 

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★JanIk ben door een goede instructie van de door mij uit te voeren oefeningen na 8 behandelingen grotendeels van mijn klachten afgekomen. Nu is het aan mij om goed op te letten dat de klachten niet terugkomen en dat ik dus af en toe mijn oefeningen blijf doen.★★★★★★★★★★Stef VeldmanGoede en duidelijke uitleg. Bij triggerpoint behandeling kon ik wel door de grond gaan, maar 'savonds gaf me dat een fijn gevoel in de schouder. Hij wist dat goed te doen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Topfit fysiotherapie. Vandaar die 10.★★★★★★★★★★EDeskundig en betrokken fysiotherapeut★★★★★★★★★★Josephien van den BergHeb een goed contact met de fysiotherapeut die mij behandeld. Kom er al jaren af en toe. Het is een leuke praktijk.★★★★★★★★★★Jolanda Prettig contact met mijn fysiotherapeut ★★★★★★★★★★Marion Hoffmanomdat de fysio mijn klachten serieus nam echt naar mij luisterde en me feedback gaf op mijn eigen mening★★★★★★★★★★Sjanie HuiskesGeralda is een fijn persoon die goed luistert naar wat er aan de hand is. Samen met haar ben ik in korte tijd weer klachten vrij.★★★★★★★★★★kimberleyde therapeut nam mijn klachten zeer serieus, hij is vriendelijk, geduldig en geïnteresseerd. het plan van aanpak was duidelijk en heeft het gewenste effect gehad. ★★★★★★★★★★marjan stevenhagenNa 9 maanden pijn,is het in 3 weken flink verbeterd.★★★★★★★★★★RSTGoed overleg en daarop gebaseerd advies/ behandeling.

Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad en Zwolle
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven