Selecteer een pagina

 

Kniegroep

Door toename van de kracht van de beenspieren neemt de druk die op het kniegewricht wordt uitgeoefend af. Vervolgens verminderen de (pijn)klachten. Ook is bewezen dat wanneer u voorafgaand aan een knieoperatie de beenspieren versterkt, het herstel veel sneller en voorspoediger verloopt!

Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

De kniegroep

Iedereen die knieklachten heeft kan daarom bij Topfit Fysiotherapie terecht om in de Kniegroep te werken aan een gezonde knie!

De Intake

Voorafgaand aan deelname beoordeelt uw fysiotherapeut uw looppatroon en stand van de knieschijf.

U krijgt indien nodig tips en oefeningen om uw looppatroon te verbeteren.

En als uw knieschijf tijdens het bewegen niet goed ‘spoort’, levert dit pijnklachten op. Onder de knieschijf wordt dan een tape aangebracht, die de knieschijf tijdens het bewegen in de juiste richting leidt. Daardoor neemt de knieschijf na verloop van tijd automatisch de juiste stand aan!

Het beweegprogramma van de Kniegroep

U traint in een kleine groep, zodat individuele begeleiding gewaarborgd is. Door dit individuele karakter van het programma kunt u op ieder gewenst moment instromen.

U traint gedurende 6 weken 2 x per week. Locatie voor de trainingen is Topfit fitness.

 

Aanmelding en vergoeding

U kunt direct een afspraak maken met uw fysiotherapeut van Topfit Fysiotherapie en heeft geen verwijzing van een huisarts of specialist meer nodig.

 

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★RoyIk vind dat zij goed oplet voorbeeld ik had vocht in me linkerbeen zij vertrouwde het niet heeft mij terug gestuurd naar de huisarts met de mededeling dat zij dacht dat ik een trombose been had huisarts verwacht niet dat het trombose was huisarts wel bloed laten prikken bloed niet goed ik moest naar het ziekenhuis echo laten maken en wat blijkt meerderen propjes in knieholte en kuit dus ik zeg met naam en toenaam Lisa Beltman is een topper en krijgt van mij geen 10 maar 100 punten zij heeft mij heelveel problemen bespaart Groet Roy Emden ★★★★★★★★★★KimGoede begeleiding, lieve mensen, duidelijke uitleg en probleem word goed aangepakt. Een 8 omdat geen enkel bedrijf perfect is. Zeer tevreden! ★★★★★★★★★★Stanley Luisterde goed , kwam met oplossingen en voerde haar werk goed uit ★★★★★★★★★★brigitte de wolffkonden snel met elkaar goed overweg waardoor de behandeling snel en kundig verliep waardoor je weinig behandelingen nodig had ★★★★★★★★★★W.AartsenHij snapt precies mijn klachten door jarenlange ervaring en door de mogelijkheid van een echo is het probleem gauw te zien ★★★★★★★★★★MichaelWordt altijd begrepen en tijdens de behandeling word ik goed aangepakt. Doet ff pijn maar het resultaat is er★★★★★★★★★★JanOmschrijving is lastig maar cijfer zegt genoeg★★★★★★★★★★RenskeIk had het gevoel dat er naar me geluisterd werd en mijn klacht serieus werd genomen. Vanaf t begin werd me duidelijk wat er wel of niet haalbaar was, heel fijn! De oefeningen waren goed op mij afgestemd waardoor ik snel verbetering zag en de fysio ook. Ook fijn dat hij net zo enthousiast was over de voortgang die ik boekte. Echt een topper!★★★★★★★★★★Anke Begrip, behandeling en begeleiding waren uitstekend★★★★★★★★★★MK van Sluijsnee

Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad en Zwolle
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven