Selecteer een pagina

Leefstijl interventie

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. Leefstijlcoaching is meer dan een dieet of nieuw abonnement op de sportschool.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Ongezond leven brengt gezondheidsrisico’s met zich mee!

De gevolgen van ongezond leven merkt u eerst niet, en dan ineens beetje bij beetje. En steeds meer zodra u ouder wordt. Sommige gevolgen van ongezond leven merkt u niet eens bewust. Deze worden pas na jaren zichtbaar in een scanner.  Toch kunt u daar wat aan doen! Door zo vroeg mogelijk actief te kiezen voor een gezonde leefstijl kunt u  die gezondheidsrisico’s verminderen. Dit is goed voor jong en oud! Ook op latere leeftijd heeft dit nog zin. Er bestaat namelijk zoiets als neuroplasticiteit. Simpel gezegd betekent dit woord dat uw lichaam met de juiste levensstijl zichzelf beter kan herstellen waardoor uw lichaam zo lang mogelijk en zo goed mogelijk blijft functioneren.

Kom ook in actie en neem (preventief en pro-actief) de regie over uw leven weer in eigen handen!  U hoeft het niet alleen te doen! Wij helpen u ermee! Zodat u zo lang mogelijk zelf met plezier kunt bewegen en ook nog heel lekker en gezond kunt eten.

In de basis verzekering

Vanaf 1 januari 2019 wordt de gecombineerde leefstijl interventie opgenomen in het basis pakket. Uw huisarts kan inschatten of u in aanmerking komt voor de gecombineerde leefstijl interventie, een verwijzing van de huisarts is nodig voor het traject. Het is ook mogelijk om buiten het traject van de basisverzekering leefstijlcoaching te ontvangen.

Interesse?

Neem contact op met leefstijlcoach Gerjan van Topfit Fysiotherapie 088 17 19 000 of gerjan@topfit-fysiotherapie.nl

 

Zo houden wij u gezond en Topfit!

Leefstijl interventie

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. 

Circuit training

Voor Circuit training hebben wij op onze locatie De Hanzeborg een ruimte met hypermoderne computergestuurde apparatuur ingericht. 

Health Check

Als u zekerheid wilt over hoe het er met uw gezondheid voor staat. En hoe goed u functioneert en presteert ten opzichte van uw leeftijdsgenoten dan kunt u bij ons terecht voor een health check.

Personal Training

Wil jij iets bereiken op gebied van gezondheid, maar heb je een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Topfit Personal Training helpt je met het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen!

Bootcamp

Sluit je ook aan bij Topfit Bootcamp! Persoonlijke begeleiding, buiten sporten, op eigen niveau, in groepsverband, werk aan spierkracht en uithoudingsvermogen.

Hydrogym

U kunt deelnemen aan Hydrogym als u geen zorgindicatie heeft voor Hydrotherapie, maar wel onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut wilt bewegen in warm water.

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Joke Brouwerkwalitatief goede behandeling en juiste behandeling om de klachten op te heffen en een eventuele specialistische behandeling te voorkomen en het voorkomen van een operatie.★★★★★★★★★★Richard NoslinIk voelde mij zeer op mijn gemak.★★★★★★★★★★N. OkyayIk ben behandeld door Michael te botter in Lelystad. Hij is zeer professioneel, weet wat hij doet en heeft een luisterend oor. Dankzij hem ben ik van mijn hielspoor af. Top fysiotherapeut!!! Mvg N. Okyay★★★★★★★★★★Floris TakkenbergDe vraag waarmee ik kwam is opgelost★★★★★★★★★★HenkLuistert goed, motiveert en past oefenprogramma op doelstelling en mogelijheden aan.★★★★★★★★★★Gerda JonkerZeer kundig, positief en empathisch.★★★★★★★★★★Chris de BruinDe fysiotherapeute begreep direct mijn klacht en heeft mij uitstekend behandeld en gaf mij oefeningen die ik elke dag thuis kon doen. Bijenkorf bezoek werd de voortgang besproken.★★★★★★★★★★Anneke Vromans-Ullers ze was duidelijk en wist heel goed wat ze deed en is goed in der werk★★★★★★★★★★Hellen van der VeerTot ongeveer 10 jaar geleden bij geen hulpverlener verlichting van mijn klachten gehad. Ben bij menig fysiotherapeut, manueel therapeut en chiropractor geweest. Totdat ik dryneedling kreeg, gelijk verlichting.★★★★★★★★★★Lidy Messchendorpze heeft mij geweldig geholpen, met een maand kon ik weer fietsen, en mijn vrijwilliggers werk weer oppakken
Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Zwolle, Lelystad, Almere en Dronten
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.