Selecteer een pagina

Leefstijl interventie

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. Leefstijlcoaching is meer dan een dieet of nieuw abonnement op de sportschool.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Ongezond leven brengt gezondheidsrisico’s met zich mee!

De gevolgen van ongezond leven merkt u eerst niet, en dan ineens beetje bij beetje. En steeds meer zodra u ouder wordt. Sommige gevolgen van ongezond leven merkt u niet eens bewust. Deze worden pas na jaren zichtbaar in een scanner.  Toch kunt u daar wat aan doen! Door zo vroeg mogelijk actief te kiezen voor een gezonde leefstijl kunt u  die gezondheidsrisico’s verminderen. Dit is goed voor jong en oud! Ook op latere leeftijd heeft dit nog zin. Er bestaat namelijk zoiets als neuroplasticiteit. Simpel gezegd betekent dit woord dat uw lichaam met de juiste levensstijl zichzelf beter kan herstellen waardoor uw lichaam zo lang mogelijk en zo goed mogelijk blijft functioneren.

Kom ook in actie en neem (preventief en pro-actief) de regie over uw leven weer in eigen handen!  U hoeft het niet alleen te doen! Wij helpen u ermee! Zodat u zo lang mogelijk zelf met plezier kunt bewegen en ook nog heel lekker en gezond kunt eten.

In de basis verzekering

Vanaf 1 januari 2019 wordt de gecombineerde leefstijl interventie opgenomen in het basis pakket. Uw huisarts kan inschatten of u in aanmerking komt voor de gecombineerde leefstijl interventie, een verwijzing van de huisarts is nodig voor het traject. Het is ook mogelijk om buiten het traject van de basisverzekering leefstijlcoaching te ontvangen.

Interesse?

Neem contact op met leefstijlcoach Gerjan van Topfit Fysiotherapie 088 17 19 000 of gerjan@topfit-fysiotherapie.nl

 

Zo houden wij u gezond en Topfit!

Leefstijl interventie

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. 

Circuit training

Voor Circuit training hebben wij op onze locatie De Hanzeborg een ruimte met hypermoderne computergestuurde apparatuur ingericht. 

Health Check

Als u zekerheid wilt over hoe het er met uw gezondheid voor staat. En hoe goed u functioneert en presteert ten opzichte van uw leeftijdsgenoten dan kunt u bij ons terecht voor een health check.

Personal Training

Wil jij iets bereiken op gebied van gezondheid, maar heb je een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Topfit Personal Training helpt je met het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen!

Bootcamp

Sluit je ook aan bij Topfit Bootcamp! Persoonlijke begeleiding, buiten sporten, op eigen niveau, in groepsverband, werk aan spierkracht en uithoudingsvermogen.

Hydrogym

U kunt deelnemen aan Hydrogym als u geen zorgindicatie heeft voor Hydrotherapie, maar wel onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut wilt bewegen in warm water.

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Ineke RegterschotDuidelijk uitgelegd hoe of wat. Goede oefeningen meegegeven.??★★★★★★★★★★Nel LuikenMijn klachten werden iedere keer doorgesproken en genoteerd. Ik werd vriendelijk behandeld.★★★★★★★★★★JanIk ben door een goede instructie van de door mij uit te voeren oefeningen na 8 behandelingen grotendeels van mijn klachten afgekomen. Nu is het aan mij om goed op te letten dat de klachten niet terugkomen en dat ik dus af en toe mijn oefeningen blijf doen.★★★★★★★★★★Stef VeldmanGoede en duidelijke uitleg. Bij triggerpoint behandeling kon ik wel door de grond gaan, maar 'savonds gaf me dat een fijn gevoel in de schouder. Hij wist dat goed te doen. Ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Topfit fysiotherapie. Vandaar die 10.★★★★★★★★★★EDeskundig en betrokken fysiotherapeut★★★★★★★★★★Josephien van den BergHeb een goed contact met de fysiotherapeut die mij behandeld. Kom er al jaren af en toe. Het is een leuke praktijk.★★★★★★★★★★Jolanda Prettig contact met mijn fysiotherapeut ★★★★★★★★★★Marion Hoffmanomdat de fysio mijn klachten serieus nam echt naar mij luisterde en me feedback gaf op mijn eigen mening★★★★★★★★★★Sjanie HuiskesGeralda is een fijn persoon die goed luistert naar wat er aan de hand is. Samen met haar ben ik in korte tijd weer klachten vrij.★★★★★★★★★★kimberleyde therapeut nam mijn klachten zeer serieus, hij is vriendelijk, geduldig en geïnteresseerd. het plan van aanpak was duidelijk en heeft het gewenste effect gehad.
Feedback Company

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Zwolle, Lelystad, Almere en Dronten
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.