Selecteer een pagina

Leefstijlcoaching

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress, roken, alcohol en gewoontes. Leefstijlcoaching is meer dan een dieet of abonnement op de sportschool.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Leefstijlcoaching: 1 op 1 of in duo’s !

Om verandering te realiseren is het belangrijk dat u een manier vind die goed bij u past. Daarom kunt u bij Topfit individueel en in duo’s een traject Leefstijlcoaching starten. Samen met uw partner of vriend(in) een mooie verandering maken!

Leefstijl is een erg breed begrip, waardoor het traject er voor iedereen anders uitzien. In duo’s kunt u ook veel leren van het traject van uw leefstijlbuddy. Leefstijlcoaching is niet gericht op adviseren maar op samen zoeken naar verbeteringen. Daarom zijn er geen ”informatie sessies”, dus geen presentaties waar u hoort wat allemaal wel en niet ‘’goed’’ is. De coachingssessies zijn gesprekken waarin wordt gezocht naar een leefstijl die bij u past. Als u meer wil weten over bepaalde onderwerpen kunt u dit natuurlijk altijd vragen. Op deze manier is de interventie echt voor u op maat!

Kom ook in actie en neem (preventief en pro-actief) de regie over uw leven weer in eigen handen! U hoeft het niet alleen te doen! Wij helpen u! Zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van het leven en gezond ouder kunt worden.

 

Interesse?

Neem contact op met leefstijlcoach Gerjan van Topfit Fysiotherapie 088 17 19 000 of gerjan@topfit-fysiotherapie.nl

 

Zo houden wij u gezond en Topfit!

Leefstijlcoaching

Een leefstijlcoach kijkt samen met u naar verschillende aspecten die bijdragen aan uw gezondheid, zoals; voeding, beweging, ontspanning, slaap, stress en gewoontes. 

Circuit training

Voor Circuit training hebben wij op onze locatie De Hanzeborg een ruimte met hypermoderne computergestuurde apparatuur ingericht. 

Health Check

Als u zekerheid wilt over hoe het er met uw gezondheid voor staat. En hoe goed u functioneert en presteert ten opzichte van uw leeftijdsgenoten dan kunt u bij ons terecht voor een health check.

Personal Training

Wil jij iets bereiken op gebied van gezondheid, maar heb je een steuntje in de rug of een stok achter de deur nodig? Topfit Personal Training helpt je met het behalen van jouw persoonlijke gezondheidsdoelen!

Bootcamp

Sluit je ook aan bij Topfit Bootcamp! Persoonlijke begeleiding, buiten sporten, op eigen niveau, in groepsverband, werk aan spierkracht en uithoudingsvermogen.

Hydrogym

U kunt deelnemen aan Hydrogym als u geen zorgindicatie heeft voor Hydrotherapie, maar wel onder intensieve begeleiding van een fysiotherapeut wilt bewegen in warm water.

Patiënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Meppel, Ermelo en Zwolle
  • 60 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • Aangesloten bij Topfit: Moorkids kinderfysiotherapie
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven
  • Bedrijfs stoelmassages: www.stoelmassages.info

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.