• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Topfit Harderwijk – Iedema

In het pand van sportcentrum Iedema aan de Parkweg 2 vindt u onze Topfit behandelocatie in Harderwijk. Sinds januari 2021 hebben we een prettige samenwerking bezegeld met sportcentrum Iedema. Sporters kunnen via een inloopspreekuur snel terecht bij onze fysiotherapie.

En wij kunnen weer gebruik maken van de multifunctionele fitnessruimten voor individuele oefentherapie, trainingen en voor bijvoorbeeld revalidatie voor onze patiënten. Iedema staat garant voor veilig en verantwoord sporten en werkt zonder uitzondering met gediplomeerde instructeurs (zie link www.sportcentrumiedema.nl) Naast hun uitgebreide fitness en lessen aanbod hebben ze een ook een ruim yoga aanbod en een speciaal lessen/ fitness aanbod voor senioren. Links naast Iedema bevindt zich het zwembad van Harderwijk.

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Parkweg 2 3842 AD Harderwijk

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-1719000

Mailadres

U kunt ons mailen naar: contact@topfit-fysiotherapie.nl

Afspraak maken

Neem een kijkje op onze locatie Topfit Harderwijk – Iedema

  • Uitgelicht: VSO zolen
  • Entree en Parkeren
  • De oefenruimten
  • Behandelkamer

Kleine voetproblemen en minieme afwijkingen van de stand van de voet kunnen serieuze blessures veroorzaken (zelfs als u in eerste instantie geen pijn heeft) en in stand houden. U kunt bijvoorbeeld knie, heup of onderrugklachten krijgen als de stand van uw voet correctie nodig heeft. Op onze locatie in Hardewijk kunt u een dynamische voet -en loopanalyse laten maken. Op basis van deze analyse kunnen wij u de juiste VSO voet (sport) steunzolen adviseren en aanmeten.

Voor meer informatie neemt u contact op met Robin Schreuder via Robin@fysiohoutwal.nl of 036-5223135

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur op de groot opgezette parkeerplaats.  Bent u met de fiets dan is er rechts, vlak voor de entree van het gebouw ruimte om uw fiets te parkeren. Als u door de hoofdingang naar binnen loopt ziet u de receptie van de sportschool. De ruimte van Topfit fysiotherapie vindt u als u rechts kijkt meteen naast de ingang.

 

 

 

De samenwerking die we hebben met Sportcentrum Iedema zorgt ervoor dat we als we dit nodig hebben voor de oefentherapie of revalidatie van onze patiënten we gebruik kunnen maken van Iedema’s goed ingerichte multifunctionele oefenruimtes.

 

 

 

 

Onze behandelruimte is een prettige, eenvoudige behandelruimte die is ingericht met alle noodzakelijke apparatuur en waar veel daglicht binnenvalt.

 

 

 

 

 

Ontmoet het team van Topfit Harderwijk – Iedema

Maikel Bouwman
Maikel Bouwman Fysiotherapeut
Robin Schreuder
Robin Schreuder Fysiotherapeut | Steunzolen en voetspecialist

Alle specialisaties en beweeggroepen bij Topfit Harderwijk – Iedema

Dry needling

Door met een klein naaldje gericht in de spier te prikken (dry needling) gaan de verhardingen die in de spieren zijn ontstaan zich makkelijker ontspannen.
Een spierverharding kan naast lokale drukpijn ook uitstralende pijn op andere plekken in het lichaam veroorzaken. Hierdoor kan de spierverharding zich op een andere plek in het lichaam bevinden, dan op de plek waar u de pijn voelt. Dry needling therapie wordt ook wel eens aangeduid met ‘triggerpoint therapie’.

Lees meer over Dry needling
Echografie

Met echografie kunnen we naast uw botten ook uw gewrichten, spieren, pezen, kapsel en uw banden in beeld brengen. Zo zien we direct welke schade er mogelijk aanwezig is! Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Echografie
Fysiotherapie

Fysiotherapie is er als bewegen lastig of pijnlijk voor u is. Heeft u beweegklachten tijdens uw dagelijkse bezigheden? Bijvoorbeeld bij het lopen, zitten of liggen of bij het omdraaien in bed, tijdens het traplopen, of tijdens het ramen lappen, of stofzuigen? Of bij het fietsen, autorijden of sporten? Of heeft u pijnklachten? Bijvoorbeeld aan uw teen, rug, knie, nek, heup, kuit of aan uw schouder? Er mee doorlopen is absoluut niet nodig. Fysiotherapie kan u helpen!

Lees meer over Fysiotherapie
Medical taping

Medical taping ondersteunt spieren, zonder daarbij de beweging te beperken. Door de aangedane spieren op deze manier te behandelen, wordt uw lichaamseigen herstel proces geactiveerd. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Medical taping
Orthopedische revalidatie

Orthopedie houdt zich bezig met de behandeling van afwijkingen en ziekten van het steun- en bewegingsapparaat: spieren, botten en gewrichten. Veel voorkomende orthopedische ingrepen zijn heup- en knieoperaties (heupprothese, knieprothese, voorste kruisband-, meniscus- of kijkoperatie).

Lees meer over Orthopedische revalidatie
Steunzolen en voetspecialist

Omdat wij een specialisatie op het gebied van voet-/enkelproblematiek hebben in de praktijk, zien we regelmatig mensen met verschillende klachten in deze regio’s. Deze klachten spelen vaak een rol bij het functioneren in het dagelijkse leven, denk aan wandelen met de hond of lang staan op het werk. Ook zien we dat klachten veel invloed hebben op sportprestaties bij bijvoorbeeld hardlopen en veldsporten zoals voetbal of hockey. 

Lees meer over Steunzolen en voetspecialist
Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeuten begrijpen wat er met uw lichaam gebeurt tijdens het sporten. Door te kijken naar uw motoriek, analyseren we hoe de blessure is ontstaan. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in de behandeling betrokken. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Lees meer over Sportfysiotherapie
Shockwave therapie

90% van alle hielspoor klachten worden opgelost met Shockwave therapie! Shock wave therapie versnelt het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van het lichaam te activeren, het metabolisme (de stofwisseling van het lichaam) te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren. Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Lees meer over Shockwave therapie

Afspraak maken

Maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Bel 088-171 9000 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.