• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Topfit Zwolle – Visana

Op 12 september 2022 is in Zwolle onze 3e locatie geopend. In het centrum Visana. Centrum Visana is gevestigd aan de Dokter Stolteweg 60 in Zwolle. Dit is ‘om de hoek’ bij Ziekenhuis Isala. Visana is een Integraal Medisch Centrum waarin verschillende (para)medische professionals met elkaar in één pand werken onder het motto; samen weten we meer dan alleen. Disciplines die u in Visana kunt vinden zijn: podotherapeuten, osteopaten, diëtisten, psychotherapeuten, een lactatiedeskundige en de fysiotherapeuten van Topfit. Gezamenlijk hebben alle (para)medische professionals in dit pand als doel: de gezondheid van de patiënten verbeteren. 

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Dokter Stolteweg 60, 8025 AZ Zwolle

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 088-1719000

Mailadres

U kunt ons mailen naar: contact@topfit-fysiotherapie.nl

Direct een afspraak maken

Neem een kijkje op onze locatie Visana

  • Wachtruimte
  • Behandelruimte
  • Parkeren en entree bij Visana

In een prachtig verbouwde ruime open lobby met receptie, geschilderd in rustieke kleuren vindt u een grote leestafel waar u (eventueel met een kopje koffie) kunt aanschuiven tot u aan de beurt bent. 

 

 

 

De behandelkamers zijn rustig van opzet, ruim en rustiek. Waardoor u zich tijdens de behandeling snel op uw gemak zult voelen.

 

 

 

 

Er is parkeergelegenheid voor de deur bij het pand van Visana. Visana zit in het wit grijze gebouw met op de voorkant de letters 'Nobel'. Via de glazen schuifdeur loopt u naar binnen.