Medewerkers Topfit beleven avontuur tijdens de Roparun 2014

roparun 2014 TopfitNa 3 lange maar geweldige dagen van reizen, lopen, fietsen, koken, coachen, rijden, navigeren en masseren kwam het gehele Roparun Team Lelystad maandag 9 juni om 14.57 uur over de finish op de Coolsingel. Van Parijs naar Rotterdam: 520 Km in 46 uur met een gemiddelde snelheid van 11,26 km/h. Ruim 15.000 euro heeft het team opgehaald tegen kanker.

Moe maar vooral erg trots en voldaan is het doel bereikt!

Het was een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen! Iedereen bedankt voor de vele reacties tijdens de RopaRun!

dennis dennis roparun 2014 topfitMedewerkers Topfit

Maar liefst 5 medewerkers van Topfit Fysiotherapie maken deel uit van team 197, “roparunteamlelystad”
Miriam Geerdink (loper),  Dennis Geerlings (loper/coach), Matthijs de Groot (teamcaptain), Michael Ling (verzorger) en Ricardo Meijer (verzorger)  zamelden op deze manier geld in voor mensen met kanker. Wekelijks trainden alle teamleden samen. En dat is nodig, want met in totaal 520 km die in estafettevorm lopend dient te worden afgelegd, onderweg ondersteund door fietsers, is de Roparun een absolute uitputting voor lichaam en geest.

Voor de deelnemers was het een avontuur voor het leven.

finish2014 roparun LelystadDe Roparun

De Roparun, die als motto heeft ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’, steunt doelen die vaak cruciaal zijn voor patiënten voor wie het einde naderbij komt en voor hun omgeving . Onder andere het Flevoziekenhuis in Almere en het Colombinehuis Flevoland in Biddinghuizen mochten steun ontvangen, maar ook het Inloophuis Passie in Lelystad hoopt voor steun in aanmerking te komen.

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 12 juni 2014, in: Nieuws Topfit door: