Selecteer een pagina

Mirjam Meppelink verlaat Topfit en start osteopathiepraktijk aan huis

Mirjam Meppelink verlaat Topfit en start osteopathiepraktijk aan huis

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest bij Topfit Fysiotherapie zal fysiotherapeute Mirjam Meppelink binnenkort Topfit verlaten.

“Net een half jaar afgestudeerd kwam ik bij Topfit te werken als fysiotherapeut. Met alleen Harry, Dennis, Marion, Don en Anneke als fysiotherapeuten kwam ik in een kleine vooruitstrevende praktijk. De papieren agenda en de papieren patiëntenkaarten waren in die tijd de normaalste zaak van de wereld.
Gelukkig mocht ik op een gegeven moment hier verandering in aanbrengen en werd Topfit 1 van de eerste praktijken die volledig digitaal ging werken.
In de afgelopen jaren heeft Topfit niet stil gezeten en heb ik samen met leuke collega’s veel ontwikkeld om de fysiotherapie op het hoogste niveau te houden.
Voor mij komt er na 6 jaar studie een nieuwe start. Vanaf 1 augustus open ik mijn eigen osteopathiepraktijk aan huis in Lelystad. Dit geweldige werk hoop ik nog heel veel jaren te mogen uitvoeren”.

Groeten
Mirjam Meppelink

 

Hooglijk gewaardeerd door collega’s en patiënten

Met het vertrek van Mirjam verliest Topfit een op alle vlakken zeer betrokken, kundige, energieke en tevens langst werkende collega bij Topfit.
Positief kritisch m.b.t. de organisatie, maar altijd in het belang van Topfit.
Mirjam is altijd hooglijk gewaardeerd door ons, door de collega’s en haar klanten/patiënten. Ondanks een vol sociaal – en gezinsleven , gekoppeld aan een nooit aflatende energie op haar werk, is het haar gelukt een pittige opleiding met goed gevolg af te ronden. Een prestatie waar zij nu als zelfstandige vervolg aan gaat geven en waar wij haar alle succes in wensen.

Topfit Fysiotherapie, Dennis Geerlings

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.