Selecteer een pagina

Oncologie groep

Wanneer u lichamelijk dient aan te sterken tijdens uw oncologische revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie, chemotherapie of bestralingen, kunt u op verwijzing van een huisarts, specialist of fysiotherapeut deelnemen aan de Oncologie groep van TOPFIT.

Lees verder voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze specialisten!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Oncologie groep bij Topfit

Topfit fysiotherapie biedt op verschillende locaties oncologische revalidatie aan voor mensen die gediagnosticeerd zijn met kanker. Tijdens deze revalidatie wordt u begeleid door gespecialiseerde fysiotherapeuten op het gebied van oncologie. Zij helpen u om te gaan met de gevolgen van uw ziekte en werken samen met u aan uw conditie. De begeleiding bestaat uit training of fysiotherapie op maat.

Hoe ziet medische training eruit?

 Intakegesprek. Tijdens de intake wordt er een duidelijk beeld gevormd van de activiteiten die voor u haalbaar zijn.

Samen met uw fysiotherapeut worden er einddoelen opgesteld, waar tijdens de behandelperiode naar toe gewerkt wordt. Uw fysiotherapeut stelt op basis van uw belastbaarheid en de klachten die u ervaart een behandelschema op.

U gaat onder begeleiding van een fysiotherapeut individueel of in een groep (van maximaal 6 personen) trainen.

U krijgt adviezen en oefeningen die u dagelijks thuis kunt doen om uw conditie op peil te houden en/of te verbeteren.

Wat is het verschil tussen oncologische revalidatie en reguliere fysiotherapie revalidatie?

Het verschil tussen de oncologische revalidatie en een regulier fysiotherapeutisch revalidatie traject is dat de therapeut meer kennis heeft met betrekking tot de verschillende vormen van kanker en over de bijwerkingen van de oncologische behandeling. De fysiotherapeut onderhoudt korte lijnen met de oedeemtherapeut, de oncologieverpleegkundige, de diëtist en de POH-GGZ en zal, in samenspraak met u, in contact treden met hen als dat uw behandeling ten goede komt.

Kosten?

De kosten voor de behandeling worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Daarnaast is het belangrijk dat u een verwijzing meeneemt van uw huisarts of specialist. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw fysiotherapeut.

Heeft u interesse?

Om deel te nemen aan een behandeling voor oncologische revalidatie kunt u een afspraak maken bij Topfit fysiotherapie. Ga voor meer informatie naar uw fysiotherapeut of bel ons op.

 

Patiënten over Topfit:

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★japie krekelpraatzaam en dat stelt je wel op je gemak en heeft humor, en een luisterend oor om het probleem aan te pakken★★★★★★★★★★Sylvia TulenZe zijn zeer deskundig, vriendelijk en je wordt serieus genomen tijdens je behandeling.★★★★★★★★★★TomEr was vriendelijk en sociaal contract en interesse in mij, maar ook constant professioneel contact. Hij begreep mijn klachten, heeft mij oefeningen meegegeven en langzaam zie ik ook weer vooruitgang.★★★★★★★★★★Krijn OlthofDuidelijk, deskundig, ze gaat zeer gericht te werk★★★★★★★★★★Julietta Balabrega De aandacht, de behandeling, nazorg, het was een compleet Verzorgd plaatje ★★★★★★★★★★Erik van den BergHeel makkelijk om mee te communiceren, heel aardig en vriendelijk wat ik erg belangrijke kwaliteiten vind in een persoon dus lig er erg ontspannen bij. Ze is erg kundig en heeft me goed geholpen. ★★★★★★★★★★PascalPersoonlijke en deskundige zorg. Voel mij erg op mijn gemak en heb het gevoel dat mijn fysiotherapeut mij begrijpt en serieus neemt. Michael en is erg gedreven en zijn manier van werken wekt vertrouwen. ★★★★★★★★★★PeterDuidelijk, deskundig en prettig in omgang.★★★★★★★★★★MarloesDennis is de beste ★★★★★★★★★★P VerheulSuper meewerkend. Neemt de klacht serieus! Top fysio...niks voor niks topfit fysiotherapie

Feedback Company

%

Tevredenheid

 

Wat u moet weten over Topfit

  • 25 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad en Zwolle
  • 45 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven