Select Page

Bubbels Bewegen pandVandaag was de officiele opening van het multifunctionele centrum ‘Bubbels Bewegen’ in de wijk Stadshagen, Zwolle. Topfit Fysiotherapie is gevestigd op de gehele bovenverdieping.

In enkele ruimtes op deze verdieping zijn partners van Topfit Fysiotherapie gevestigd, zoals MOOR kids, kinderfysiotherapie, InnRchi osteopatie en Remedial teaching ‘WIJzersterk’.

Op de begane grond is kinderopvang Allio gevestigd en zwemschool Akwaak.

ZwembadIMG_1365[1]

In het multifunctionele zwembad in het pand biedt Topfit Fysiotherapie iedereen die ‘moeite heeft met bewegen op het droge’ de mogelijkheid mee te doen aan fysiotherapie in warm water (Hydrotherapie) of in groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut zwemmen en oefeningen doen (Hydrogym).

Actieve opening

Topfit Fysiotherapie speechWethouder Sport van de gemeente Zwolle verrichte de officiele openingshandeling, onder toeziend oog van alle genodigden.

Na het doorknippen van het lint, duwden 2 leerlingen van zwemschool Akwaak een bal over de rode loper voort, naar fysiotherapeute Mirel van Someren van Topfit Fysiotherapie.

Mirel rolde de bal voort, terwijl zij verschillende oefeningen op de bal uitvoerde. Om vervolgens een bal aan te tikken, die het zwembad in rolde.

Bubbels overal

Na de openingshandeling, konden de jongsten onder ons naar buiten om letterlijk met ‘bubbels’ te spelen!IMG_1794