• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Kwaliteitgaranties

Topfit fysiotherapie voldoet aan een groot aantal belangrijke keurmerken. Hieraan kunnen wij onszelf meten en u extra zekerheid en kwaliteitsgaranties geven

 

Kwaliteitgaranties

Onze praktijk staat al meer dan 30 jaar aan de top van de Nederlandse Fysiotherapie. Een hoge kwaliteit bereiken en vasthouden is een uitdaging voor elke organisatie en slaagt alleen als alle aspecten van de organisatie daarop dagelijks zijn gericht.

De kwaliteit van onze zorg is op een aantal niveaus gewaarborgd:

  1. Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten gediplomeerd en bevoegd in het kader van de BIG-wet. U kunt ze vinden in het BIG-register
  2. Onze praktijk voldoet aan de zogenaamde Plus-eisen die gesteld wordt door een aantal zorgverzekeraars. Deze eisen hebben vooral betrekking op de praktijkorganisatie en de kwaliteit van de patiëntendossiers. Topfit Fysiotherapie heeft de afgelopen jaren meerdere plus-audits en effectiviteits-audits behaald.
  3. Al onze therapeuten staan in het register van het Keurmerk Fysiotherapie, een onafhankelijk kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Het Keurmerk geeft fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Hoe doen we dat? Elke therapeut maakt deel uit van een Peer Review-groep en zorgt voor continue scholing/deskundigheidsbevordering. Op praktijkniveau is er sprake van onderlinge praktijkvisitatie en elke praktijk  neemt deel aan de dataverzameling t.b.v. de Landelijke Database Kwaliteit informatie.
  4. Onze patiënten wordt na afloop van de behandeling om feedback gevraagd via Qualiview. Deze feedback wordt op therapeut-niveau teruggekoppeld en gebruikt voor kwaliteitsverbetering.
  5. Naast fysiotherapie levert Topfit ook stoelmassage en leefstijlactiviteiten. Voor zover van toepassing zijn onze medewerkers aangesloten bij een beroepsorganisatie en/of geaccrediteerd voor het aanbieden van bepaalde diensten.

Keurmerken en beroepsvereniging