Selecteer een pagina

Profiel van:

Carlo Pieters

Mijn verhaal

Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut, met een grote persoonlijke interesse voor de sporter als patiënt. Ik ben sinds kinds af aan al erg geïnteresseerd in vrijwel alle mogelijke sporten; van de gymzaal op school tot het voetbalveld, de tennisbaan en mijn mountainbike. Ook heb ik (helaas) zelf ervaring met een aantal vervelende sportblessures en de bijbehorende revalidatietrajecten.

Mede hierdoor heb ik er voor gekozen om mij na de basisopleiding te specialiseren in orthopedische en sportgerelateerde klachten. Binnen mijn masteropleiding Musculoskeletaal staat deze patiëntengroep centraal en met deze studie probeer ik mijn kennis over de bewegende mens én alle verschillende sportbeoefening die daarbij komt kijken te vergroten.
Naast deze opleiding heb ik al het geluk gehad om in Nieuw-Zeeland intensief met rugbyers te mogen werken en heb ik in Zwitserland in een revalidatiekliniek waardevolle werkervaring opgedaan.

U kunt bij mij terecht voor alle sportgerelateerde klachten, bewegingsanalyse en (sport)revalidatie na een orthopedische operatie.