Selecteer een pagina

Profiel van:

Geralda Prins

Mijn verhaal

In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Als fysiotherapeut ben ik enthousiast en gemotiveerd om samen met de patiënt zijn of haar doelstelling te bereiken. Soms zijn deze groot, soms zijn ze klein maar juist voor de patiënt heel groot. Elk doel heeft zijn eigen fijne uitdaging.

Als fysiotherapeut zie ik diverse klachten, ik geef o.a. hydrotherapie (therapie in het water) met mensen die een lage belastbaarheid hebben of problemen met revalidatie op “het land”, verder geef ik diverse beweegprogramma’s, in het najaar van 2019 zal ik mij ook verder gaan specialiseren in beweeggroep oncologie en oncologische patiënten tijdens en na behandeling, maar ook t.z.t. patiënten in de palliatieve fase.

Mijn affiniteit ligt ook bij orthopedische klachten als schouders/ knieën/ heupen etc, revalidatie trajecten na operatie ( bijvoorbeeld: nieuwe knie/nieuwe heup, schouder OK, etc.).

Kortom breed interesse gebied, om de patiënt weer “op de been” te helpen. Immers is het motto van Topfit niet voor niets, Leven = Bewegen.”