Selecteer een pagina

Profiel van:

Marjolein Sleurink – van Harten

Mijn verhaal

Ik ben Marjolein, werk als algemeen fysiotherapeut en verdiep mij op het gebied van de schouder en claudiocatio intermittens. Daarnaast houdt ik mij bezig met dossiervorming binnen de praktijk.

De schouder is een complex gewricht. Hierbij probeer je te kijken in een bewegingsketen. Je kijkt in de bewegingsketen of er problemen voorkomen welke behandelbaar zijn. Ik vind het gaaf om schouderklachten beter te begrijpen en daarmee ook betere behandelingen te kunnen geven.

Het behandelen van claudiocatio intermittens vind ik ook een boeiend traject. Het is niet gemakkelijk om door pijn heen te moeten bewegen als cliënt. Om hierin te mogen begeleiden en om veranderingen waar te nemen, dat is uiteindelijk waar je het voor doet.

Daarnaast past het verwerken van gegevens in dossiers en behandelplannen goed bij mij. Ik houd van orde en structuur. Het is ook erg leuk om mijn kwaliteiten op dat gebied in te mogen zetten voor de praktijk.

Wat mij enthousiast maakt over het vak fysiotherapie is het contact met mensen, het menselijk lichaam, bewegen en het samen zoeken naar passende behandelingen en daarbij mijn expertise te mogen inzetten.