Selecteer een pagina

Profiel van:

Michael Ling

Mijn verhaal

Ik ben Michael Ling en werk sinds 2008 als fysiotherapeut en heb in 2013 mijn master Manuele therapie afgerond. De eerste kennismaking met fysiotherapie was in mijn jonge jaren vanwege de gezondheid van mijn moeder. Hierdoor mocht ik regelmatig mee als zij een afspraak bij de fysiotherapeut had. Het zien van de therapie, de handeling die de therapeuten destijds uitvoeren en het effect wat ze ermee bereiken maakten mij erg nieuwsgierig. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik aan het einde van mijn middelbareschooltijd een aantal dagen heb meegekeken met een van de therapeuten en dit heeft mij doen besluiten om de opleiding tot fysiotherapeut te volgen.

Nu 12 jaar later werk ik met zeer veel plezier en enthousiasme als gespecialiseerd therapeut. Ik heb mij de afgelopen 5 tot 6 jaar verdiept in alles wat met schouderpijn te maken heeft en leer nog iedere dag nieuwe dingen. Om mezelf scherp te houden ben ik aangesloten bij meerdere expertise groepen die minimaal 4 maal per jaar bijeen komen om de ontwikkelingen op gebied van schouderonderzoek en behandelmogelijkheden kritisch te bespreken. Daarnaast kijk ik met regelmaat in de keuken bij beste schoudertherapeuten in binnen- en buitenland zodat ik mij blijf verbeteren.

Naast mijn werk doe ik regelmatig aan sport om ervoor te zorgen dat ik mij fit en energiek blijf voelen. Daarnaast ontdek ik graag verschillende landen en culturen tijdens mijn vakantie.

BIG en Keurmerk registratienummer: Volgt