Selecteer een pagina

Profiel van:

Miriam Geerdink

Mijn verhaal

In 2000 ben ik de opleiding fysiotherapie begonnen met de gedachte om dierfysiotherapeute te worden. Tijdens de opleiding kwam ik er snel achter dat een van de leuke dingen in het beroep fysiotherapie, het contact met mensen is. Mijn fysiotherapie- carriere ben ik begonnen op Curacao waar ik gehandicapte kinderen therapie gaf met behulp van dolfijnen. Ondertussen ben ik 16 jaar werkzaam als fysiotherapeute en heb ik mijn rugzak met kennis aardig gevuld. Ik heb de master opleiding Manuele Therapie gedaan. Voor deze opleiding ben ik stage-begeleider en neem ik de eind-examens af, dit zorgt voor een leuke afwisseling naast de behandelingen.

Daarnaast ben ik McKenzie-therapeut, deze leuke opleiding heb ik gevolgd in Antwerpen. Het is een actieve benadering die er ook voor zorgt dat de patiënt zelfredzaam wordt. Van het menselijks lichaam vond ik het schoudergewricht het meest lastig vandaar dat ik mij daar in ben gaan verdiepen. Diverse cursussen heb ik daar voor gevolgd en ben ik aangesloten bij het schoudernetwerk. Ten slot heb ik onlangs de opleiding Dry Needling afgerond, een techniek die een goede aanvulling is en snel werkt.

Al met al blijft elke patiënt een individu en is daarom een uitdaging op zich daarom ga ik elke dag weer met plezier naar mijn werk