Selecteer een pagina

Profiel van:

Remko Visscher

Mijn verhaal

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Dit doe ik met veel plezier. Bewegen neemt een belangrijke rol in binnen mijn eigen dagelijks leven. Het menselijk lichaam heeft altijd mijn interesse gehad waardoor de studie fysiotherapie voor mij een juiste keuze is geweest. In het derde jaar van de opleiding heb ik twee specialisaties gevolgd: ouderen en chronisch zieken. Ik heb hiervoor gekozen omdat mensen steeds ouder worden en het aantal patiënten met chronische klachten toeneemt. Het doel van fysiotherapie is om mensen beter te maken en of de kwaliteit van leven vergroten. Dit zijn voor mij belangrijke waarden die ik toepas binnen mijn behandeling en benadering naar de patiënt.

Na mijn opleiding heb ik verschillende ervaringen op mogen doen binnen fysiotherapiepraktijken en binnen een revalidatiecentrum. Door deze verschillende ervaringen ben ik als fysiotherapeut gegroeid in het kunnen aansluiten bij de beleefwereld van de patiënt

Naast de patiëntcontacten vind ik het samenwerken met directe collega’s en andere (para)medici inspirerend. In mijn vrije tijd ben ik bezig mij verder te ontwikkelen als fysiotherapeut middels (online) scholing/cursussen. Daarbij niet uit het oog verliezend om te ontspannen in verschillende vormen zoals sporten, lezen, podcast luisteren, afspreken familie en vrienden etc.

BIG en Keurmerk registratienummer: 99917912804