Selecteer een pagina

Profiel van:

Shalina van Keulen

Mijn verhaal

Mijn naam is Shalina van Keulen en sinds 2015 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut en gelijk aan de slag gegaan bij Topfit-fysiotherapie.

Gedurende mijn tienertijd ben ik regelmatig bij de fysiotherapeut geweest vanwege dansblessures. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik dit later ook graag zou willen doen. Toen ik aan mijn opleiding begon was ik vastberaden dat ik sportfysiotherapeut wilde worden, echter kwam ik er tijdens mijn opleiding en diverse stages achter dat ik dat eigenlijk niet het leukste vond. Het werken met ouderen en oncologische patiënten vond ik veel leuker. Daarom ben ik in 2016 de cursus fysiotherapie bij oncologische patiënten gaan volgen om een beter inzicht te krijgen in het adviseren en behandelen van de oncologische patiënt.

Om de oncologische patiënt geheel zelfstandig te kunnen behandelen wilde ik ook meer hands-on werken en ben ik in 2018 me verder gaan ontwikkelen als oedeemtherapeut. Dit maakt het voor mij en de patiënt makkelijker om de behandeling compleet te maken en het contact goed te houden zonder dat de patiënt naar verschillende therapeuten hoeft tijdens en na deze zware periode.

Naast de geriatrie en oncologie kwam Hartrevalidatie op mijn pad. In 2018 heb ik me hier verder in verdiept en zijn we in Almere-Haven gestart met Hartrevalidatie vanuit de 2e lijn in samenwerking met Cardiovitaal. Om het contact tussen de disciplines goed te laten verlopen hebben we 1x per maand een overleg samen met de cardioloog, verpleegkundige, diëtist en maatschappelijk werker. Een leuke nieuwe uitdaging!