Selecteer een pagina

Profiel van:

Shanice Booij

Mijn verhaal

Mijn naam is Shanice Booij, in 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie in Groningen, naast mijn baan in Groningen, ben ik nu sinds Augustus ook werkzaam voor Topfit-Fysiotherapie Zwolle.
Iets voor een ander kunnen betekenen, langdurige behandelrelaties opbouwen met patiënten en ze te motiveren om te streven naar een verbetering van hun gezondheid en welzijn, zowel fysiek als psychisch. Binnen het fysiotherapeutenberoep komen deze facetten voor mij samen.
Tijdens de opleiding fysiotherapie, met name in de laatste fase van de opleiding en nog sterker tijdens mijn werk als fysiotherapeut, kwam voor mij naar voren dat de combinatie van bovengenoemde facetten maakt dat ik uitdaging vind in het vak als fysiotherapeut en met plezier naar mijn werk ga.  

Inmiddels heb ik als fysiotherapeut twee jaar ervaring in de reguliere praktijk. Te midden van alle verschillende soorten patiëntengroepen welke ik voorbij heb zien komen deze twee jaar voel ik mij als een vis in het water binnen het beroep als fysiotherapeut. Lichamelijke klachten te samen met psychische klachten worden vaak over het hoofd gezien, vanuit hier ook mijn brede interesse voor de psyche van de mens. Leren kijken naar een patiënt met compassie, onderliggende emoties opvangen en TLC-zorg zijn aspecten waar ik voor sta. Hieruit komt ook mijn passie voort, samenwerken met mensen, ze aan te zetten tot bewegen, ze te ondersteunen in hun problemen en daarnaast ze te motiveren in dingen waarvan ze zelf denken dat het onmogelijk is, zowel psychisch als fysiek.

BIG en Keurmerk registratienummer: 59922945004