Selecteer een pagina

Profiel van:

Sylvia Beets

Mijn verhaal

Na 17 jaar in een verpleeghuis met mensen met dementie gewerkt te hebben ben ik aan de Forelkolk in Zwolle komen werken. Mijn passie is om 80+ -ers het plezier in beweging te laten ervaren. Daarbij komen ze er vanzelf achter dat als je meer gaat bewegen en jezelf uitdaagt dat de dagelijkse dingen thuis ook makkelijker gaan. Daartoe begeleid ik beweeggroepen 70+ en geef ik therapie aan mensen met o.a. NAH, Parkinson, Alzheimer en na nieuwe knieën en heupen.

Ook palliatieve zorg is een aandachtspunt voor mij. Palliatieve zorg is heel breed. Mensen die een ongeneeslijke ziekte krijgen vallen hier onder. In eerste instantie kan er dan nog prima getraind worden en moet je het gesprek aan gaan wat de cliënt nog voor wensen heeft. Het is dan zinvol om zolang het nog kan dit ten uitvoer te brengen. Er komt namelijk een moment dat er geen energie meer voor is en je bv meer bezig bent met ontspanning, ademhaling, comfortabele lighouding, tranfertraining en begeleiding van de mantelzorger.

Kortom ik werk graag met mensen om zo lang mogelijk gezond ouder te worden, maar begeleid ook graag in de laatste fase van het leven.

Specialiteiten: Fysiotherapeut
BIG en Keurmerk registratienummer: 99033068804