Selecteer een pagina

Profiel van:

Tim Kuchen

Mijn verhaal

Vanaf kleins af aan ben ik al met sporten bezig. Het maakt mij eigenlijk niet uit welke sport, als ik mijn energie er maar in kwijt kan. Tijdens het sporten kwamen er vaak ook blessures voorbij waarna de interesse in het menselijk lichaam is begonnen. Het is fascinerend hoe het menselijk lichaam in elkaar zit.

De interesse bij het verbeteren van de motorische en fysieke eigenschappen heeft ertoe geleid dat ik in 2014 ben gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Aansluitend bij een succesvolle stage in 2017-2018 bij Topfit heb ik mij bij dit leuke, maar vooral ook leerzame team mogen aansluiten en ben ik in juni 2018 afgestudeerd als Fysiotherapeut.

Ik vind het fantastisch hoe je als therapeut mensen verder kunt helpen bij hun fysieke en daarbij ook soms de mentale klachten om weer hun sport, werk of andere hobby’s te hervatten op het oude niveau. Inmiddels heb ik mijzelf ook verder ontwikkeld door de cursus Myofasciale pijn en Dry needling in Groningen (basis & gevorderden) te volgen. Het is voor mij belangrijk om zo veel mogelijk te blijven ontwikkelen zodat ik hoogst mogelijk kwaliteit aan zorg kan leveren aan ieder persoon.

Je kunt mij tegenkomen in het zwembad, de behandelkamer of een van de oefenzalen. Verder kan ik mijn dagelijkse portie aan energie goed kwijt tijdens het sporten op het korfbalveld, fitnessen en leuke dingen doen met vrienden.

BIG en Keurmerk registratienummer: 39924558404