Selecteer een pagina

Samenwerkingen met interne partners

Al jaren werkt Topfit Fysiotherapie samen met verschillende partijen binnen en buiten de gezondheidszorg.

Samenwerking is de basis voor het leveren van goede en efficiënte zorg. Wij menen dan ook dat een goede samenwerking van essentieel belang is.

Topfit Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars in 2019 opnieuw een contract gesloten om u als patiënt te kunnen bedienen met goedkope, efficiënte en effectieve zorg.

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 - 1719 000

Stoelmassages in bedrijf

Verwennerij is het verkeerde woord” zegt Martijn Poort, de contactpersoon tussen Stoelmassages.info en de vele bedrijven waar stoelmassage de afgelopen jaren is geïntroduceerd. “Uiteraard is het bieden van een maandelijkse stoelmassage aan medewerkers een soort van cadeau, een andere manier van waardering naast het salaris” . “Maar”, zo vervolgt Poort, “Bij de bedrijven die dit nu al een aantal jaren aanbieden, is het inmiddels veel meer een verlengstuk van het verzuimbeleid”. Naast het feit dat de masseurs er ook daadwerkelijk voor zorgen dat medewerkers minder uitvallen, zorgt het ook voor een positief effect op de arbeidsbeleving van medewerkers. “Mijn werkgever zorgt echt voor me” hoor ik in enquêtes veelal terug.

www.stoelmassages.info 

Cesar - Mensendieck
Oefentherapie Cesar Lelystad is o.a. gevestigd bij Topfit Fysiotherapie in de Botter in Lelystad. De praktijk is gespecialiseerd in slaapoefentherapie, biedt het programma ZwangerTotaal aan en is aangesloten bij ParkinsonNet en het Netwerk Chronische Pijn.

http://www.oefentherapielelystad.nl

Psychologie praktijk Tosserams
Psychologiepraktijk Thérèse Tosserams bestaat sinds 2003. De praktijk verricht diagnostiek en biedt kortdurende behandeling en ondersteuning aan jongvolwassenen (18 plus), volwassenen en ouderen met uiteenlopende problemen, klachten en/of stoornissen. De praktijk biedt generalistische basis GGZ (voorheen eerstelijnspsychologische zorg).

https://www.psychologiepraktijktosserams.nl/

Innofeet
”Wij streven ernaar om op een innovatieve, specialistische en onderscheidende manier totale voetzorg te kunnen bieden aan mensen wereldwijd en daarmee het leven van mensen te verrijken. Om dat te bereiken, bieden wij het beste werkklimaat voor mensen die zich continue willen blijven ontwikkelen, onze passie delen en als team de handen ineen willen slaan. Daarmee onderscheiden onze mensen zich en bieden zij een ongekende meerwaarde aan de organisatie en de totale voetzorg”. https://www.innofeet.nl/nl/
MoorKids
MOOR kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR kids heeft de certificering tot PLUS praktijk met succes behaald. Daarnaast heeft MOOR kids ook het Topzorg Certificaat van Menzis behaald. Deze certificeringen zorgen er voor dat u er zeker van kunt zijn dat uw kind bij MOOR kids de beste zorg krijgt. Het zijn van PLUS praktijk betekent ook dat wij con- tinue “in beweging zijn” en naar de toekomst kijken, zodat de kinderfysiotherapeutische zorg voor uw kind ook de beste zal blijven!

https://www.moor-kids.nl/

Rondom Podotherapeutisch Centrum
Naast de algemene voeding- en dieet adviezen heeft voedingsadviesbureau Diadem de volgende aandachtsgebieden: Diabetes Voedselovergevoeligheid; Orthomoleculaire voeding; Coeliakie Candida Syndroom hypoglycemische klachten Parkinson Eetstoornissen Gastric Bypass PDS Om een beeld te krijgen in hoeverre er sprake kan zijn van voedselovergevoeligheid, Candida syndroom, Hypoglycemie, Coeliakie en of Orthomoleculaire aanvulling nodig is, kunt u een hier een Klachtenscorelijst downloaden. Voor ziekten waarbij een dieetadvies van belang kan zijn, wordt in de Artsenwijzer Diëtetiek, welke beschikbaar wordt gesteld door de NVD, een duidelijk overzicht gegeven.

https://rondompodotherapeuten.nl/

Diadem Voedingsadviesbureau
Naast de algemene voeding- en dieet adviezen heeft voedingsadviesbureau Diadem de volgende aandachtsgebieden: Diabetes Voedselovergevoeligheid; Orthomoleculaire voeding; Coeliakie Candida Syndroom hypoglycemische klachten Parkinson Eetstoornissen Gastric Bypass PDS Om een beeld te krijgen in hoeverre er sprake kan zijn van voedselovergevoeligheid, Candida syndroom, Hypoglycemie, Coeliakie en of Orthomoleculaire aanvulling nodig is, kunt u een hier een Klachtenscorelijst downloaden. Voor ziekten waarbij een dieetadvies van belang kan zijn, wordt in de Artsenwijzer Diëtetiek, welke beschikbaar wordt gesteld door de NVD, een duidelijk overzicht gegeven.

http://www.diadem.nl/

Eet Oké Voeding en dieet diëtistenpraktijk
Eet Oké Voeding en Dieet Diëtistenpraktijk Botter 4411 8243JE Lelystad telefoonnummer 06-2461998006-24619980

https://www.dietist-in.nl/lelystad

Partou Kinderopvang
Kinderopvang in alle soorten en maten Partou is er voor alle kinderen en voor alle ouders. Daarom kunt u bij ons kiezen uit kinderopvang in alle soorten en maten. We hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, peuterscholen, we vangen uw kind tussen de middag op school op, of na schooltijd en in de vakanties op onze vestigingen voor buitenschoolse opvang.

https://www.partou.nl/

Akwaak Zwemscholen

Akwaak zwemschool Zwolle verzorgt zwemlessen voor kinderen voor het A-diploma, B-diploma en C-diploma. De lessen worden gegeven conform ons eigen zwemlesplan, wat samen met de brancheorganisatie NPZ|NRZ is opgesteld. Daarnaast is er een speciaal lesprogramma voor kinderen met een (lichte) verstandelijke beperking. De zwemlessen voor het A, B en C-diploma worden gegeven op twee locaties, namelijk op alle dagen van de week in het zwembad BubbelsBewegen (Stadshagen) en op de zaterdagmiddag van 13.15 uur tot 17.00 uur in het zwembad de Vogellanden (Zwolle-Zuid). Ook verzorgen wij zwemlessen voor peuters en kleuters, het baby/peutersurvival. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje over onze activiteiten, Baby/Peutersurvival. Wij vinden het belangrijk dat zowel kinderen als ouders met plezier naar zwemles gaan. Om dit te realiseren geven wij lessen in kleinschalig groepsverband waarbij voor ieder kind veel individuele aandacht is. Wij hebben als motto: zwemles is leuk! Bij alle zwemscholen van Akwaak zult u dat ervaren.

http://www.akwaakzwolle.nl/

Bubbels Bewegen

In september 2013 heeft Bubbels haar deuren geopend in de wijk Stadshagen te Zwolle. Bubbels wordt vormgegeven in een multifunctionele accommodatie. In deze accommodatie zijn onder andere gehuisvest: Akwaak zwemscholen, Partou kinderopvang, Topfit Fysiotherapie, Moor kids, WIJzersterk, Innofeet en Budgetzwemles. Functies die in relatie staan tot sporten, bewegen, gezondheid en kinderopvang worden hier aangeboden. Uw kind gedurende de zwemlesperiode op de buitenschoolse opvang in Bubbels? Of u laten behandelen door Topfit Fysiotherapie in één van de doelgroepbaden? Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele mogelijkheden die Bubbels u biedt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@bubbelsbewegen.nl.

http://www.bubbelsbewegen.nl/

Stichting Eerstelijnszorg Botter
Een afgestemd aanbod met samenwerking tussen zorg en welzijn. In de Sichting Eerstelijnszorg Botter werken verschillende disciplines uit de eerste lijn structureel met elkaar samen. Door deze intensieve samenwerking kunnen we zorg leveren die is afgestemd op de behoefte van de klant.

https://www.stichtingeerstelijnszorgbotter.nl/

Verloskundige praktijk De Geboorte
U verwacht een kindje? Mogen wij u feliciteren?! De komende maanden zijn voor u en wellicht uw partner een bijzondere tijd. Ze staan in het teken van dat ene moment: jullie kind gezond op de wereld zetten. Daar willen wij graag onze bijdrage aan leveren! Of u pas heel pril 5 weken, 6 weken of al 8 weken zwanger bent. U bent zwanger en u woont in Zwolle! Verloskundigenpraktijk de Geboorte is een knusse praktijk met een locatie in de nieuwbouwwijk Stadshagen Zwolle en een locatie in Heino. Er gaat veel veranderen lichamelijk maar ook emotioneel. Daarom is goede begeleiding belangrijk. Verloskundigenpraktijk de Geboorte staat voor professionele en persoonlijke zorg aan aanstaande ouders tijdens één van de mooiste periodes in hun leven.

https://www.verloskundigenpraktijkstadshagen.nl/verloskundigenpraktijk-zwolle/

Klatte Pijnacoaching

Klatte Pijncoaching is een eenpersoons (solist) praktijk van dhr. drs. M.A.P. Klatte,  Revalidatiearts. De monodisciplinaire poliklinische behandeling door de medisch specialist valt onder medisch specialistische zorg / ziekenhuiszorg. Er zijn dus geen therapeuten in dienst bij Klatte Pijncoaching. Indien therapeutische begeleiding gewenst is, zal contact en afstemming worden gezocht met een geschikte therapeut in uw woonomgeving.

http://klattepijncoaching.nl/

Bedrijfsarts

Waarom verzuimt een medewerker? Ziekte is een van de oorzaken voor verzuim. Maar ook werk gerelateerde zaken of privé problematiek kunnen een oorzaak zijn voor verzuim. Veranderende functies, reorganisaties, werkdruk, dit zijn zomaar een aantal redenen die verzuim kunnen veroorzaken. Bovengenoemde factoren zijn meer dan ooit aan de orde van de dag. Onze artsen zijn zich continu bewust van deze factoren en beseffen dat verzuim en/of ziekte een gezonde reactie kan zijn op een ongezonde situatie.

http://www.bedrijfsartsplus.nl

Ortopedisch schoenmaker

Bent u op zoek naar een orthopedisch schoenmaker waar u zich thuis voelt? Waar u op korte termijn terecht kunt? Die ruim de tijd voor u neemt? Die aandachtig naar u luistert? Die voortdurend aandacht besteedt aan hoge kwaliteit en klanttevredenheid? Die contracten heeft met alle zorgverzekeraars? Waar u gratis en vrijblijvend terecht kunt voor een voetanalyse en schoenadvies? Die ruim 25 jaar ervaring heeft in het vak en ontwikkelingen op de voet blijft volgen? Dan bent u bij Ortho Design aan het juiste adres! Ons motto is: uw voeten zijn bij ons in goede handen. Laat uw voeten onze zorg zijn.

http://www.orthodesign.nl

Acupunctuur Dronten

De kracht van acupunctuur, althans zoals ik die toepas, is dat ik streef naar onmiddellijk resultaat. Dat wil zeggen dat de pijn of het ongemak binnen 5 à 10 seconden nadat de (eerste) naald of de naalden zijn geprikt, moet zijn verminderd of verbeterd!
Natuurlijk zijn er klachten die niet onmiddellijk, dus binnen die 5 à 10 seconden verbeteren (zoals diarree) maar veelal is het zo dat er na twee à drie behandelingen een forse verbetering waar te nemen is.

www.zusanli.nl

Cardiologie Centrum Almere

Cardiologie Centra Nederland (CCN) is een publiek private netwerkorganisatie die excellente cardiologische zorg aanbiedt. Wij hebben ons als doel gesteld om een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk belang door de beste zorg te leveren, voor iedereen snel toegankelijk, tegen lagere kosten en door continu te blijven investeren in zorgvernieuwing en zorgverbetering.

www.cardiologiecentra.nl

Kennismaken met onze therapeuten

Bernette Borgers

Bernette Borgers

Profiel van:Bernette Borgers Afspraak maken Mijn verhaal Volgt Specialiteiten: Backoffice BIG en Keurmerk...

Lees meer

Bram Borger

Bram Borger

Profiel van:Bram Borger Afspraak maken Mijn verhaal Mijn naam is Bram Borger en sinds 2019 ben ik algemeen fysiotherapeut. Na een omzwerving via de studie bewegingswetenschappen heb ik uiteindelijk gekozen voor de fysiotherapie. Mijn interesse is nog breed, tot nu toe...

Lees meer

Martijn Poort

Martijn Poort

Profiel van:Martijn Poort Afspraak maken Mijn verhaal Marketing Manager bij Fysiogroep Flevoland / Topfit Fysiotherapie. * www.fgn.nl** www.topfit-fysiotherapie.nl*** www.stoelmassages.info * Fysiogroep Nederland: FGN: Professionele fysiotherapie praktijken die...

Lees meer

Geralda Prins

Geralda Prins

Profiel van:Geralda Prins Afspraak maken Mijn verhaal In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Als fysiotherapeut ben ik enthousiast en gemotiveerd om samen met de patiënt zijn of haar doelstelling te bereiken. Soms zijn deze...

Lees meer

Patiënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Wat u moet weten over Topfit

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • 10 vestigingen in o.a. Almere, Dronten, Harderwijk, Kampen, Lelystad, Meppel, Ermelo en Zwolle
  • 60 fysiotherapeuten tot uw beschikking
  • Aangesloten bij Topfit: Moorkids kinderfysiotherapie
  • PLUS praktijk in de zorg
  • 9.1 score op Feedback Company
  • Samenwerking met alle verzekeraars
  • Wij werken ook voor bedrijven
  • Bedrijfs stoelmassages: www.stoelmassages.info

Blijf niet met uw klachten rondlopen, neem vrijblijvend contact op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.