Select Page

Wij zijn met spoed op zoek naar een collega voor onze vestigingen in Zwolle en Kampen
 

VACATURE WAARNEMEND FYSIOTHERAPEUT

 

Profiel

Topfit Fysiotherapie biedt als PLUS-praktijk al 25 jaar de best mogelijke zorg. In 9 vestigingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zwolle en Kampen kunt u bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen.
Voor onze locaties in Zwolle (Stadshagen en Zwolle Zuid) en Kampen zoeken wij een enthousiaste en flexibele fysiotherapeut die ons team komt versterken.
 

Wie zoeken wij?

Een fysiotherapeut die het vak ziet als een uitdaging. Het is belangrijk dat je flexibel bent, omdat iedere week er anders uit kan ziet. Je staat stevig in je schoenen, stelt jezelf lerend op en kunt goed omgaan met feedback. Je bent klantgericht, meedenkend, inspirerend en je bent bereid om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en kennis te delen met collega’s. Het is een pré als je ervaring hebt met Intramed. We verwachten dat je zelfstandig werkt, maar ook goed kan samenwerken.
 

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan waarbij je jezelf in korte tijd goed verder kunt ontwikkelen. Omdat wij van te voren niet weten hoeveel uren we jou in kunnen zetten, bieden wij een 0-uren contract voor de periode van een half jaar. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarbij continue kwaliteitverbetering centraal staat. Bij Topfit Fysiotherapie werken ruim 45 collega’s.
 

Contact

Wij verzoeken kandidaten om hun sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
zwolle@topfit-fysiotherapie.nl of naar Topfit Fysiotherapie, t.a.v. Lola Haisma,
Sportlaan 2, 8044 PG in Zwolle. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lola Haisma via het volgende telefoonnummer: 038-303 1010.
Reageren kan tot 16 november 2017.