Select Page
Voor iedereen die met kanker wordt of is geconfronteerd

thema

Wanneer: zaterdag 11 oktober 2014

Hoe laat: van 11:00 tot 16:00 uur

Waar: Congrescentrum De Pijler aan de Ketelmeerstraat 90 in Lelystad

De toegang is gratis.

 

Voor wie is de themadag bedoeld?

Iedereen die zelf kanker heeft (gehad) of in zijn/haar nabije omgeving met kanker wordt of is geconfronteerd, is welkom. Ook kinderen van wie de ouder of familielid kanker heeft of heeft gehad, kunnen komen.

 

Wat wordt er georganiseerd?

De Themadag is bedoeld om patiënten die kanker hebben (gehad) en hun naasten brede informatie te bieden over het leven met kanker. Er zijn 12 interessante lezingen, diverse boeiende workshops en zo’n 40 informatieve stands over alle aspecten waar mensen met kanker mee te maken hebben of krijgen. Zoals over de gevolgen van de chemotherapie, de sociale aspecten, de verwerking, het uiterlijk (mode, make-up en haarwerken), vermoeidheid, borstreconstructie, begeleiding, coaching, bewegen en werken na de behandeling. Voor de kinderen is de stichting ‘Verdriet door je hoofd’ aanwezig, beter bekend als Kankerspoken.

 

klik hier voor meer informatie, ook betreffende het programma

 

Topfit Fysiotherapie

Bij onze Oncologie beweeggroep traint u in kleine groepjes, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van uw ziekte. Fysiotherapie bij kankerpatiënten richt zich specifiek op klachten, beperkingen en problemen tijdens het dagelijkse leven, die ontstaan bij kanker of de behandeling daarvan. Oncologie fysiotherapie kan uw welzijn bevorderen, zowel tijdens als na afloop van de behandeling.

 

Bij vragen of het maken van een afspraak met Topfit Fysiotherapie kunt u bellen met:
Lelystad:          0320 265000
Dronten:          0321 382005
Zwolle:             038 3031010