Selecteer een pagina

Hoe fit is uw organisatie?

Ziekteverzuim is de grootste kostenpost bij veel grote organisaties. Voor kleinere organisaties is het zelfs van levensbelang dat zij niet worden geconfronteerd met uitvallend personeel.

Hoe zorgt u ervoor dat u dit grote bedrijfsrisico zo klein mogelijk houdt? Topfit maakt een scan en inventariseert uw organisatie. Bent u fit voor de toekomst?

Stoelmassage bij u op de zaak?

Topfit heeft stoelmasseurs beschikbaar door het hele land. Wij verzorgen stoelmassage bij verschillende multinationals maar ook bij de MKB. Wilt u een sterk en fit team houden? Neem dan contact op of maak een afspraak met Topfit voor stoelmassage op het werk!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel: 088 – 1719 000

Fysiotherapie voor bedrijven

Het ziekteverzuim was met 4,9%, in het eerste kwartaal van 2018 nog nooit zo hoog geweest (bron CBS). Rug-, schouder-, arm- en handklachten, zorgen samen voor meer dan 20% van de oorzaken. Dit is een hoge kostenpost die veel organisaties graag zien verdwijnen. Het ziekteverzuim blijft helaas stijgen maar als werkgever hoeft u dit niet leidzaam aan te zien, daar kunt u wat aan doen!

Met Fysiotherapie, oftewel bedrijfsfysiotherapie in Company, nemen wij die zorg voor u (en uw personeel!) uit handen. Fysiotherapie in Company focust zich op spieren en gewrichten en is gespecialiseerd in de behandeling van klachten die ontstaan door arbeid.

 

Zo houden wij uw organisatie Topfit!

Stoelmassage

Stoelmassage is met name bedoelt voor werknemers die langere periode in dezelfde houding zitten. Stoelmassage is een drukpuntmassage voor nek, schouder, rug, armen en handen, in een speciaal daarvoor ontworpen stoel.

Werkplek Training

Praktisch werken aan de juiste houding en correct bewegen tijdens het werk? Dit is een individuele- of groepstraining voor uw personeel waarbij naar het specifieke geval wordt gekeken. Voorkom langdurige ziekteverzuim door een verkeerde werkhouding!

Tiltraining

Zwaar lichamelijk werk hoeft niet altijd te bestaan uit het tillen, sjouwen of verplaatsen van zware gewichten. Ook voor medewerkers die veel handelingen met weinig gewicht moet verrichten, wordt het werk naarmate het vaker moet worden uitgevoerd zwaar.

Werkplek onderzoek

Onze bedrijfsfysiotherapeut onderzoekt wat de belemmerende factoren zijn die tijdens het werk ervoor zorgen dat er lichamelijke klachten ontstaan. Advies na rapportage volgt.

Workshop

Funny Walks is een praktische workshop waarbij uw personeel veel oefent. Het doel is bewustwording van het bewegingspatroon creëren. De workshop is van fundamenteel belang voor een gezonde organisatie! 

Maatwerk

Al onze standaard diensten stemmen we af op de specifieke werksituatie van uw medewerkers. Maar die zijn niet altijd volledig of toereikend om uw doel te bereiken. 

Patiënten over Topfit:

%

Tevredenheid

Topfit, arbozorg door heel Nederland

    • Arbozorg bij u op locatie
    • 45 therapeuten door heel het land inzetbaar
    • PLUS praktijk in de zorg
    • 9.1 score op Feedback Company
    • Samenwerking met alle verzekeraars

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct geholpen

Weet u waar u last van heeft en wilt u zo snel mogelijk geholpen worden? Neem direct contact op via 088 - 1719 000 of maak een afspraak bij de vestiging bij u in de buurt.