Selecteer een pagina

Topfit Fysiotherapie en AZC Dronten bij de indoor in Apeldoorn

Topfit Fysiotherapie en AZC Dronten bij de indoor in Apeldoorn

Afgelopen zaterdag werd in Apeldoorn alweer de 12e AV PEC 1910 Indoor Omnisport gehouden. Het atletiek festijn georganiseerd door de atletiekvereniging av PEC 1910 uit Zwolle. Daar waar tientallen jaren geleden de IJsselhallen jaarlijks podium gaven aan het meest aansprekende indoor atletiektoernooi van Oost Nederland, heeft het Omnisport deze taak inmiddels met glans overgenomen.

Ruim 800 atleten kwamen dit weekend naar Apeldoorn.
Topfit Fysiotherapie is alle jaren aanwezig in de catacomben van het Omnisport om de atleten bij te staan. Dit jaar waren het Lieke en Malou van Topfit die klaar stonden voor o.a. blessurebehandelingen en het warm zetten van benen en schouders.

Hulp uit Dronten van het AZC

Een dergelijk evenement als de indoor organiseer je als atletiekvereniging vaak niet alleen. Bijzonder dit jaar was de bijdrage van het AZC uit Dronten, waar een groep van 9 extra vrijwilligers aanbood mee te helpen: Lees hier hoe deze samenwerking tot stand kwam:

https://www.rtvfocuszwolle.nl/vrijwilligers-azc-dronten-ondersteunen-av-pec-1910-bij-12e-indoor/amp/?fbclid=IwAR2Tp4xq32U1opFDvJffHzKgWxnaftv0K0sWhV5QIohD8TzKw2CovA_g2iM

 

 

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.