Topfit Fysiotherapie Lichtjesloop levert mooie opbrengst op voor de Roparun!

 Ondanks slecht weer een goede opbrengst!

Het regende dat het goot op vrijdagavond 14 februari. Maar deze Valentijnsdag lieten de lopers zich door het stormachtige weer niet uit het veld slaan. 220 deelnemers namen deel. Zowel voor, tijdens en na de loop was het een sfeervol feest voor de lopers. Dj Menno de Boer van radio 538 zorgde na afloop in de tent voor een mooi feestje. Maar ook de pannenkoeken gebakken door inloophuis Passie gingen er goed in, er was een heuse wijnkar en ook voor kinderen was er genoeg te beleven. De baan zelf werd verlicht door honderden waxinelichtjes en het terrein was feestelijk verlicht met bijzondere feestverlichting. Al met al de moeite waard. Ook de opbrengst was geslaagd: € 1.580,30 werd er binnen gehaald!

Roparun

Het goede doel van deze avond, de Roparun, heeft als motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. De Roparun steunt doelen die vaak cruciaal zijn voor patiënten en hun omgeving voor wie het einde naderbij komt.roparun

 

Topfit Fysiotherapie

De volgende collega’s zullen deelnemen aan de Roparun:

  • Matthijs de Groot                                                       teamcoach
  • Dennis Geerlings en Miriam Geerdink                      lopers
  • Ricardo Meijer, Kevin Beckers, Michael Ling:           verzorging
Sponsoracties

De komende maanden is het team van de Roparun nog actief bezig om zoveel mogelijk geld op te halen. Zo staat onder andere het volgende op de planning:

Voor de route van de Roparun, het leveren van een financiele bijdrage kijkt u op de website van Team Roparun Lelystad.

 

 

 

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 22 februari 2014, in: Nieuws Topfit door: