Selecteer een pagina

Topfit scoort met blessurespreekuur KHC

 

Sinds het begin van seizoen 2015-2016  verzorg ik, Geralda Westendorp,  namens  Topfit Fysiotherapie het blessurespreekuur op de woensdagavond van 18:00-20:00 uur bij KHC. In verband met mijn zwangerschapsverlof neemt mijn collega  Mendi Drolenga vanaf juni het blessurespreekuur van mij over.
Je kunt haar vinden in de ruimte van Jan Willem (de deur van kleedkamer 6 door). Hier kunnen  alle leden of iedereen die op een andere manier aan KHC verbonden terecht.

Tijdens het blessurespreekuur is het mogelijk om met een sportblessure langs te komen, het mag ook een totaal andere klacht/blessure zijn dan sport-gerelateerd. Binnen +/- 10-15 minuten vindt er een kort gesprek plaats, screening, onderzoek en een diagnose met advies.

Doel

Het doel is uiteindelijk dat iedere speler van KHC enthousiast en pijnvrij op de zaterdag zijn of haar wedstrijd kan spelen. Dan hebben wij als Topfit Fysiotherapie gescoord, het motto is niet voor niets: leven = bewegen!

In de vakantieperiode zijn wij  van 14 juni tot 13 september niet bij KHC op locatie aanwezig. Voor opgelopen blessures, vragen en/of andere klachten zijn wij wel telefonisch en via de mail van maandag t/m vrijdag bereikbaar.

Met een sportieve groet,
Geralda Westendorp-Prins
& Mendi Drolenga

Topfit Fysiotherapie
Telefoonnummer: 038-3031010
mendi@topfit-fysiotherapie.nl                    info@topfit-fysiotherapie.nl

Locatie Kampen:
SFC-Kampen
Handelsstraat 1
8263 BE Kampen

Locatie Stadshagen:
Bubbels
Sportlaan 2a
8044 PH Zwolle