Topfit sponsort Roparunteam Lelystad

Roparunteam Lelystad is er klaar voor

roparun topfit lelystadDe Roparunners tellen de dagen af. Bijna is het Pinksteren! Het Roparun-weekend! Het weekeinde (van 7 t/m 9 juni a.s.) waarin het Roparunteam met  vijfentwintig lopers, fietsers, verzorgers, teambegeleiding en catering van Parijs naar Rotterdam hardlopen ten behoeve van het goede doel: de Roparun. Het Roparunteam Lelystad is er klaar voor. Meer dan 2.500 km is er getraind! De teller van de sponsoropbrengst gaat al hard richting de € 20.000 en het gaat nog even door! Zo werd er met Hemelvaart een natte maar zeer succesvolle Dauwtrapwandeltocht georganiseerd, waar ondanks de regen toch zo’n 75 enthousiaste wandelaars aan deelnamen.
De sponsoren maken het mogelijk dat ze kunnen lopen voor het goede doel. Door sponsorbijdragen maar ook door ervoor te zorgen dat er geen kosten gemaakt hoeven worden voor de vrachtwagen, de busjes en het eten onderweg. Allemaal gesponsord ! Zo blijft er zoveel mogelijk netto over voor het goede doel.

 

Sponsor Topfitroparun topfit lelystad

Om helemaal fit te zijn bood sponsor Topfit Fysiotherapie o.a. aan om de lopers en fietsers in de 2 weken voorafgaand aan de Run te masseren. Om te zorgen dat de spieren soepel zijn en iedereen superfit aan de start verschijnt.

 

Van het Topfit team doen de volgende medewerkers mee met de roparun:
  • Dennis Geerlings: Loper
  • Miriam Geerdink: Loper
  • Matthijs de Groot: Teamcaptain
  • Ricardo Meijer: Verzorger
  • Michael Ling: Verzorger
Wil je ook het Roparunteam Lelystad volgen tijdens de loop

3 manieren

  • Via twitter: @RoparunLelystad. Gedurende de hele Run twitteren we in welk routedeel we zijn (en door wie dat gesponsord is) , welke doorkomstplaats we passeren (en wie daar aan bijgedragen heeft)  en vertellen we wat er onderweg gebeurt.
  • Via facebook: /roparunteam.lelystad krijg je dezelfde informatie
  • Via een “Real Time tracker” kun je op ieder moment precies zien waar team A, team B en het basiskamp zich bevinden. Dat gaat als volgt: Ga naar de Website www.greenalp.com. Vul vervolgens onderstaande gegevens in op de website:

Username = roparun  (hoofdletter gevoelig).

Password = lelystad  (hoofdletter gevoelig)

In de map zie je 3 icoontjes, het icoontje met de blauwe tekst is Team A, met de rode tekst Team B en een icoontje basiskamp. Zo kun je zien waar zij zich op dat moment bevinden.

Nieuwsbericht geplaatst op: 5 juni 2014, in: Nieuws Topfit door: