Gratis borstband bij aankoop Polar hartslagmeter

Door inspanning versterkt u de belangrijkste spier in uw lichaam: uw hart!

Wanneer u gaat sporten, is het verstandig om in de gaten te houden hoe intensief u sport. Wanneer u beweegt met een te lage hartslag, heeft deze training weinig effect en verbetert uw conditie niet. Traint u met een te hoge hartslag, dan raakt u overtraind en neemt de kans op overbelasting van spieren en gewrichten en daarmee blessures toe.polar hartslaghorloge Topfit

Het is daarom verstandig de intensiteit van uw inspanning in de gaten te houden door een hartslagmeter om te doen als u gaat bewegen. Deze geeft u direct feedback tijdens het sporten.

Door op uw hartslag te letten, sport u effectiever en veiliger!

Topfit Lelystad verkoopt Polar hartslaghorloge’s en hartslagbanden.
Polar horloge:

Met een groot display met extra grote cijfers en slechts één knop toont het Polar hartslaghorloge direct de resultaten van uw training. Bij het kopen van een horloge ontvangt je altijd gratis een hartslagband

Polar hartslagband:

hartslagband Polar TopfitDeze draadloze hartslagband meet constant uw hartslag, zonder dat u de hartslagsensoren hoeft te bevestigen of vast te houden op de apparatuur als u gaat fitnessen.

De polar draadloze hartslagband is daarmee geschikt voor fitnessapparatuur, die is voorzien van een draadloze hartslagontvanger in de display. De apparatuur van Topfit Fitness en Topfit Vitaal – locatie de Rietlanden en Hanzeborg – is hiervoor geschikt.

Volg hoe je inspanning je hartslag beïnvloedt.

 

Nieuwsbericht geplaatst op: 7 augustus 2014, in: Nieuws Topfit door: