Selecteer een pagina

Vacature Fysiotherapeut

Vacature Fysiotherapeut

Profiel
Topfit Fysiotherapie biedt als PLUS-praktijk al 25 jaar de best mogelijke zorg. In 11 vestigingen in Lelystad, Almere, Dronten, Zwolle, Harderwijk en Kampen kunt u bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen.

Wie zoeken wij?
Voor onze locaties in Lelystad, Dronten en Zwolle zoeken wij een enthousiaste fysiotherapeut liefst met enkele jaren ervaring. Collega’s met een specialisatie manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, bekkenfysiotherapie (of daarvoor in opleiding) en/of bekendheid met echografie, shockwave en dry needling worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

De fysiotherapeut die wij zoeken ziet het vak als een uitdaging, is klantgericht, meedenkend, inspirerend en is bereid om kennis te delen met collega’s. Het is een pré als je ervaring hebt met Intramed. We verwachten dat je zelfstandig werkt, maar ook goed kan samenwerken.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een grote praktijk met ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarbij continue kwaliteitverbetering centraal staat. Bij Topfit Fysiotherapie werken ruim 45 collega’s.

Contact
Wij verzoeken kandidaten om hun sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
zwolle@topfit-fysiotherapie.nl of naar Topfit Fysiotherapie, t.a.v. Lola Haisma,
Sportlaan 2, 8044 PG in Zwolle. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lola Haisma via het volgende telefoonnummer: 088 – 1719 000.

 

 

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.