Selecteer een pagina

Vacature Waarnemend Fysiotherapeut

Profiel
Topfit Fysiotherapie biedt als PLUS-praktijk al 25 jaar de best mogelijke zorg. In 11 vestigingen in Lelystad, Almere, Harderwijk, Dronten, Zwolle en Kampen kunt u bij ons terecht voor álle fysiotherapeutische specialismen voor volwassenen.

Wie zoeken wij?
Vanaf juni zoeken wij voor onze locaties in Lelystad, Dronten en Almere een enthousiaste afgestudeerde fysiotherapeut die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Daarnaast zoeken wij iemand met dezelfde omschrijving voor onze locaties in Zwolle, Kampen en Harderwijk.

De collega’s die wij zoeken zien het vak als een uitdaging, zijn klantgericht, meedenkend, collegiaal en staan stevig in hun schoenen. Het is een pré als je ervaring hebt met Intramed. We verwachten dat je zelfstandig werkt, maar ook goed kunt samenwerken. Omdat de locaties dermate ver uit elkaar liggen, is het een pré als je een auto hebt.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan op basis van een 0-uren contract in een grote praktijk met ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor 12 maanden en hopen jou na de zomer ook nog volop in te kunnen zetten. Omdat het om een waarneming gaat, is het waarschijnlijk dat jouw werkdagen, -tijden en -uren wekelijks verschillen. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarbij continue kwaliteitverbetering centraal staat. Bij Topfit Fysiotherapie werken ruim 45 collega’s die zich dagelijks inzetten voor de beste zorg aan onze patiënten.

Contact
Wij verzoeken kandidaten om hun sollicitatiebrief met CV te sturen naar:
lola@topfit-fysiotherapie.nl of naar Topfit Fysiotherapie, t.a.v. Lola Haisma, Sportlaan 2, 8044 PG in Zwolle. Voor vragen kunt u contact opnemen met Lola Haisma via het volgende telefoonnummer: 088 – 17 19 000.

Volg Topfit voor meer tips 'n Tricks!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Topfit en ontvang helemaal gratis, tips om gezond en fit te blijven!

Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief te verzenden.